Follow us

Hair Experts: Κορυφαίες λύσεις για κάθε πρόβλημα στα μαλλιά σου!

Έλλειψη όγκου, ξηροδερμία, φριζάρισμα; Οι Beauty Editors του Harper's Bazaar δίνουν κορυφαία tips για να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα στα μαλλιά σου!

hairblumarine

Έλλειψη όγκου, ξηροδερμία, φριζάρισμα; Οι Beauty Editors του Harper's Bazaar, Αφροδίτη Σαρίσαμλη και Λήδα Κοτταροπούλου δίνουν κορυφαία tips για να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα στα μαλλιά σου!

Αντιμετώπισε τα προβλήματα που στερούν από τα μαλλιά την τέλεια εμφάνιση με σωστή φροντίδα και εύστοχα προϊόντα περιποίησης.

Πρόβλημα: "Τα μαλλιά μου δεν έχουν όγκο"
Όταν τα μαλλιά είναι λεπτά ή έχει προηγηθεί μία περίοδος έντονης τριχόπτωσης είναι φυσικό να μην έχουν το όγκο που θα θέλαμε. Εκτός από μια διατροφή πλούσια σε τροφές με σίδηρο, βιταμίνες Α, C,E, ιχνοστοιχεία όπως χαλκό και ψευδάργυρο, αναζήτησε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής με ανάλογα συστατικά και εξασφάλισε για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών ειδικά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης ή προϊόντα που ενισχύουν τον όγκο στα λεπτά μαλλιά.

Πρόβλημα: "Έχουν θαμπή όψη"
Τόσο τα βαμμένα όσο και τα φυσικά μαλλιά χάνουν τη λάμψη τους είτε όταν το χρώμα της βαφής ξεθωριάζει, είτε όταν είναι πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα, καθώς τα λέπια της τρίχας μένουν ανοιχτά και αντανακλούν ανομοιόμορφα το φως. Εκτός από τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά ή για λάμψη, χρησιμοποίησε προϊόντα leave-in που «παγιδεύουν» το χρώμα αλλά και μάσκες για ενυδάτωση και θρέψη.

Πρόβλημα: "Έχω πιτυρίδα και, ξηροδερμία"
Απαλλάξου οριστικά από τις αντιαισθητικές νιφάδες της πιτυρίδας και την ξηροδερμία έχοντας πάντα στη διάθεσή σου ένα σαμπουάν με ανάλογη δράση, το οποίο θα χρησιμοποιείτε προληπτικά σε εβδομαδιαία βάση. Στην περίπτωση που το πρόβλημα είναι σε έξαρση, μία θεραπεία απολέπισης όπως το Hair & Sculp Scrub της Korres, θα λειτουργήσει συμπληρωματικά προσφέροντας ακόμα πιο γρήγορη λύση στο πρόβλημα.

Πρόβλημα: "Τα μαλλιά μου φριζάρουν
"
Αν θέλεις τα μαλλιά σου να δείχνουν ίσια και στιλπνά από την κορυφή μέχρι τις άκρες, αναζητήσε τα κατάλληλα ενυδατικά προϊόντα βασικής περιποίησης –σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκες-, προϊόντα στάιλινγκ που διευκολύνουν το ίσιωμα, ορούς για λείανση και προστασία από το φριζάρισμα. Επίσης μην ξεχνάς να κόβεις συχνά τις άκρες των μαλλιών και να στεγνώνεις τα μαλλιά διοχετεύοντας τον αέρα του σεσουάρ με φορά από τη ρίζα προς τις άκρες.

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Hair Experts: Κορυφαίες λύσεις για κάθε πρόβλημα στα μαλλιά σου!


(Από πάνω αριστερά και αριστερόστροφα): Koντίσιονερ για Sunsilk Co-Creations Ακαταμάχητη Λάμψη στα άτονα, θαμπά μαλλιά. Μάσκα εντατικής θρέψης Sos Deep Nourishing Mask κατά του φριζαρίσματος, Dove. Αμπούλα από το κιτ για την αντιμετώπιση της γυναικείας τριχόπτωσης Dercos Aminexil Pro, Vichy (στα φαρμακεία). Kοντίσιονερ άμεσης θρέψης Ιntense Repair, Dove. Oρός λάμψης για βαμμένα μαλλιά Reflection Chroma Riche, Kerastase. Μάσκα απολέπισης Hair & Scalp Scrub για τη ρύθμιση του σμήγματος και τη μείωση της πιτυρίδας, Κorres (στα φαρμακεία). Θεραπεία αναζωογόνησης του χρώματος της βαφής Κoleston Color Reactivator 15day, Wella. Σαμπουάν εντατικής θρέψης Sos Deep Nourishing Mask κατά του φριζαρίσματος, Dove. Κοντίσιονερ λείανσης Frizz Miracle για την αντιμετώπιση του φριζαρίσματος, Αussie (Hondos Center). Zελ περποίησης για περισσότερο όγκο στα λεπτά μαλλιά Age Premium Re-Substance Gel-Morpho-Raffermissant, Kerastase (στα κομωτήρια).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ