Follow us

Η Beauty editor απαντά: "Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου;"

Διάβασε τις συμβουλές της Beauty Editor της Madame Figaro για να βρεις το σωστό χρώμα βαφής μαλλιών που ταιριάζει στην επιδερμίδα και τα μάτια σου!

malliaallagierotisiomorfias


Διάβασε τις συμβουλές της Beauty Editor της Madame Figaro για να βρεις το σωστό χρώμα βαφής μαλλιών που ταιριάζει στην επιδερμίδα και τα μάτια σου!


Η ερώτηση της αναγνώστριας
γεια σας!!κανετε φανταστικη δουλεια!θα ηθελα τη βοηθεια σας θελω να κανω μια αλλαγη..εχω σπαστα καστανα σκουρα μαλλια αρκετα! μεσαιου μηκους, πρασινα ματια κ σχετικα ανοιχτοχωμο δερμα..τι θα με συμβουλευατε να κανω με το χρωμα κ το κουρεμα μου??

Η απάντηση της Beauty Editor

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα ήθελα να σου πω οτι εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός των χρωμάτων σου-σκούρα καστανά μαλλιά, ανοιχτή επιδερμίδα, πράσινα μάτια- τέλεια! Αν όμως θέλεις οπωσδήποτε μια αλλαγή θα σου πρότεινα να κάνεις λίγες ανταύγειες -δύο- τρείς τόνους πιο ανοιχτές από το φυσικό σου χρώμα, μερικές να αρχίζουν από τη ρίζα άλλες μόνο στις άκρες για να κάνει το σύνολο πιο φυσικό. Οσο για το μήκος επειδή τα μαλλιά σου είναι σπαστά θα σου έλεγα να τα μακρύνεις και να τα κόψεις μετά σε ένα μακρύ καρέ για να μην σου κατσαρώνουν. Αν τα θέλεις ίσια πρέπει να τα ισώνεις με το σεσουάρ ή να πηγαίνεις στο κομμωτήριο, αν όμως δεν θέλεις να εξαρτάσαι από κανέναν, άφησε τα φυσικά, αρκεί να είναι περιποιημένα με καλό σαμπουάν, και μάσκα ή κοντίσιονερ, πάντα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και πριν κάνεις οτιδήποτε συζήτησε τα όλα με τον κομμωτή σου που θα σε δει και θα σου πει τη γνώμη του, αρκεί να είναι πολύ καλός!

Διάβασε περισσότερες απαντήσεις σε δικές σας απορίες ομορφιάς εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ