Follow us

10 καλοκαιρινά χτενίσματα (και πώς θα τα κάνεις βήμα βήμα)!

Η Miss Bloom διάλεξε τα αγαπημένα της χτενίσματα από τις καλοκαιρινές πασαρέλες και σου δείχνει πώς να τα πετύχεις!


10 καλοκαιρινά χτενίσματα για τα μαλλιά σου

Η Miss Bloom διάλεξε τα αγαπημένα της χτενίσματα από τις καλοκαιρινές πασαρέλες και η Beauty Editor του Harper's Bazaar σου δείχνει πώς να τα πετύχεις!

1. Pin it

Barbara Bui

Ανακάλυψε νέους τρόπους να πιάνεις τα μαλλιά σου, ανανεώνοντας το κλασικό half up χτένισμα. Μου άρεσε η εικόνα των μαλλιών στο ντεφιλέ της Barbara Bui. Δημιούργησέ το ξεχωρίζοντας τις δύο ακριανές τούφες των μαλλιών σου και στερεώνοντάς τες με 2-3 τσιμπιδάκια αφού πρώτα τους δώσεις μια ελαφριά εσωτερική στροφή.

2. Ολόισια

Celine

Μια τάση που θα επικρατήσει και το φθινόπωρο τα ίσια μακριά μαλλιά κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ιδανική κουπ αυτή των μοντέλων στο σόου της Celine με χωρίστρα στο πλάι, τέλειο αυστηρό τελείωμα και απόλυτο sleek look από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

3. Ντεγκραντέ

Chloe


Τα μακριά μαλλιά κομμένα σε διαφορετικά μήκη δείχνουν πιο αέρινα και αποκτούν φυσική κίνηση. Τα υπέροχα μαλλιά των μοντέλων στο σόου της Chloe είναι μια εύστοχη απόδοση του φιλαριστού κουρέματος με διακριτικούς κυματισμούς στις άκρες τους.

4. Κομψό Σινιόν

Christian Dior


Ξεχωρίζω το σινιόν του Dior για την χωρίστρα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού η οποία προσθέτει μοντέρνο και πιο αυστηρό ύφος στο ρετρό πιάσιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Δημιούργησέ το τυλίγοντας σιγά σιγά τα μαλλιά σου με φορά προς τον αυχένα και στερεώνοντας τα με τσιμπιδάκια που θα τοποθετήσεις εσωτερικά στα μαλλιά.


Δες περισσότερα χτενίσματα και μάθε πώς να τα πετύχεις στη σελίδα ΙΙ

5. Chic & Simple


Helmut Lang

Ένα φαινομενικά απλό χτένισμα όπως η επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά του Helmut Lang γίνεται σημείο αναφοράς για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Συνδυάσέ την με ένα μεταξωτό πουκάμισο, ένα αυστηρό σακάκι και έντονα τονισμένα μάτια στο μακιγιάζ.

6. Πρωτότυπη Αλογοουρά


Herve Leger

Η αλογοουρά που επέλεξε ο οίκος Herver Leger για να αναδείξει τις δημιουργίες του είναι εύκολη στη δημιουργία και πολύ ιδιαίτερη. Δες βήμα-βήμα πως να τη δημιουργήσεις στο αφιέρωμα ponytails.

7. Διαπλοκές με Στυλ


John Galliano


Οι πλεξίδες σε όλες τους τις εκδοχές είναι μόδα. Αν επιθυμείς ένα πιο girly ύφος επέλεξε το χτένισμα που συναντήσαμε στο ντεφιλέ του John Galliano. Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα και πλέξε δύο ξεχωριστές πλεξούδες ψαροκόκαλο, τέλος ένωσε τις άκρες τους με ένα διάφανο λαστιχάκι.

Διάβασε επίσης: Tips για να φαίνονται τα μαλλιά σου πιο μακριά από τον Νικόλα Βιλλιώτη!


Δες περισσότερα χτενίσματα και μάθε πώς να τα πετύχεις στη σελίδα ΙΙΙ


8. Ballerina Style


Stella McCartney

Το χτένισμα των μοντέλων στο ντεφιλέ της Stella McCartney θυμίζει τον μίνιμαλ κότσο που προτιμούν οι μπαλαρίνες. Τόσο κομψός και λιτός είναι η απόλυτη λύση για να πιάσεις στη στιγμή τα μαλλιά σου ψηλά. Απλά τραβήξε τα προς τα πίσω, δέσε τα με ένα λαστιχάκι για μεγαλύτερη σταθερότητα, στριφογύρισε την αλογοουρά γύρω από το λαστιχάκι και στερέωσε τα μαλλιά σου με τσιμπιδάκια.

8. Low Band


Tibi

Σύγχρονο και ιδιαίτερο το χαμηλό δέσιμο των μαλλιών στο σόου της Tibi θα προσθέσει στα αέρινα καλοκαιρινά σου φορέματα μοναδικό στυλ! Για το δημιουργήσεις ίσιωσε πρώτα τα μαλλιά σου και στη συνέχεια στερέωσέ τα χαμηλά στον αυχένα με ένα μινίμαλ πλακέ κοκαλάκι.

10. On the Top


Valentino

Ρομαντισμό και βικτωριανή αύρα πρόσθεσαν οι όμορφες πλεξούδες στις δημιουργίες του Valentino. Τυλιγμένες στο επάνω μέρος του κεφαλιού δημιουργούν ένα εντυπωσιακό χτένισμα για κάθε στιγμή της ημέρας.

Διάβασε επίσης:
Μυστικά για πλούσιο όγκο στα μαλλιά από τον Hair Expert Teddy Charles
Μαλλιά στον ήλιο: Οι πλεξούδες, το wet look, τα wavy ατημέλητα
Tips για να φαίνονται τα μαλλιά σου πιο μακριά από τον Νικόλα Βιλλιώτη!
Με λουλούδια στα μαλλιά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ