Follow us

Λαμπερά μαλλιά; 3 φυσικές συνταγές για μάσκες από την Beauty Editor!

Η Beauty Editor της Madame Figaro απαντά σε ερώτηση αναγνώστριας και μοιράζεται τις 3 αγαπημένες της φυσικές συνταγές για να φτιάξεις τη δική σου μάσκα μαλλιών!

Λαμπερά μαλλιά; 3 συνταγές για φυσικές μάσκες από την Beauty Editor!


Η Beauty Editor της Madame Figaro, Φλώρα Καμχή, απαντά σε ερώτηση αναγνώστριας και μοιράζεται τις 3 αγαπημένες της φυσικές συνταγές για να φτιάξεις τη δική σου μάσκα μαλλιών!


Η ερώτηση της αναγνώστριας:
«Γειά σας, ένα μεγάλο μπράβο για την στήλη σας!Θα ήθελα να μου πείτε ένα tip για να κάνω τα μαλλιά μου λαμπερά και απαλά.Ή ίσως μια μάσκα με σπιτικά υλικά».


Η απάντηση της Beauty Editor, Φλώρας Καμχή


Τα λαμπερά μαλλιά είναι αποτέλεσμα καλής διατροφής και σωστής περιποίησης. Πιστεύω οτι μία μάσκα μαλλιών μετά το λούσιμο είναι απαραίτητη όπως και τα λάδια μαλλιών που προστατεύουν από τη θερμότητα και δίνουν λάμψη. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις μάσκες μαλλιών με φυσικά συστατικά από το φαρμακείο- Αpivita ή Korres- όπως και θα σου πω και 2-3 άλλες που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου.

Μάσκα με ελαιόλαδο


Ζεσταίνεις λίγο το λάδι, το απλώνεις σε όλο το κεφάλι, το σκεπάζεις με μια πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό και στραγγισμένη και την αφήνεις για 15 περίπου λεπτά. Πρόσεξε όταν έρθει η ώρα να λουστείς να απλώσεις πρώτα το σαμπουάν στα μαλλιά σου και μετά να τα βρέξεις γιατί αλλιώς το λάδι θα μείνει στο κεφάλι σου.

Μάσκα με αυγό

Χτυπάς σε μείγμα 1 αυγό και 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το απλώνεις στο κεφάλι τούφα-τούφα και το αφήνεις πάλι σκεπασμένο με ζεστή πετσέτα για 15 λεπτά. Καλό είναι να λουστείς μετά με σαμπουάν αρωματικό για να μην μυρίζουν τα μαλλιά σου αυγό.

Μάσκα με αβοκάντο

Λιώνεις 2 ώριμα αβοκάντο, προσθέτεις 3 κουταλιές της σούπας λάδι και ανακατέβεις. Κάνεις το ίδιο όπως στις άλλες περιπτώσεις.

Δες περισσότερες απαντήσεις της Beauty Editor σε δικές σας ερωτήσεις ομορφιάς εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ