Follow us

How to: Τips για εύκολα και γρήγορα χτενίσματα από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Ο official hairstylist & colorist της Garnier, Νικόλας Βιλλιώτης, δείχνει 3 εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που δεν χρειάζονται κομμωτήριο!

Ο top hairstylist και colorist Νικόλας Βιλλιώτης, δίνει tips για 3 διαφορετικά εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που δεν χρειάζονται κομμωτήριο!

rykiel_bwss18_17

Είναι ένας από τους καλύτερους. Όταν του ζητάμε να μας δώσεις τις πολύτιμες συμβουλές του, τα λόγια του τα κρατάμε σαν φυλακτό. Ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο top hairstylist που λατρεύουμε και εμείς αλλά και πολλές celebs όπως η η Έλλη Κοκκίνου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ναταλία Γερμανού, η Τζένη Μπαλατσινού και άλλες που τον εμπιστεύονται τυφλά για το χρώμα των μαλλιών τους.

Πώς γίνεται, λοιπόν, να μην ακολουθήσουμε κατά γράμμα όλα τα βήματα που μας προτείνει προκειμένου να πετύχουμε τα πιο εύκολα μα και κομψά χτενίσματα για κάθε περίσταση.

Πάμε να δούμε όλες τις εναλλακτικές:

1. Αν έχεις ίσια μαλλιά και θέλεις φυσικές μπούκλες

Κάνεις 3 κοτσιδάκια χωρίζοντας τμηματικά το κεφάλι από αυτί σε αυτί. Κάνε τα κλασικά κοτσιδάκια που κάνουν οι μπαλαρίνες, τα στριφογυριστά, ενώ τα μαλλιά σου είναι νωπά και εφαρμόζοντας ένα μους για μπούκλες. Μόλις τα τελειώσεις, άφησέ τα να στεγνώσουν. Αυτό μπορείς να το κάνεις πριν κοιμηθείς και να τα λύσεις μόλις ξυπνήσεις ή αν βιάζεσαι μπορείς αφού βάλεις το προϊόν για μπούκλες, να τα στεγνώσεις με ένα πιστολάκι. Αφήνοντάς τα κάτω θα έχεις ένα ωραία και πολύ φυσικό σπάσιμο στα μαλλιά σου.

2. Σινιόν στο πι και φι

Χώρισε τμηματικά το κεφάλι σε 3 μέρη στον αυχένα δημιουργώντας τις κλασικές πλεκτές κοτσίδες. Κατά τη διάρκεια της πλέξης βάλε κερί για λάμψη ενώ μόλις κάνεις τις κοτσίδες τοποθέτησε ένα διάφανο λαστιχάκι στο τέλος για να τις πιάσεις. Μετά κάνε αυτές τις 3 κοτσίδες μία ενιαία πλεκτή κοτσίδα και στο τέλος κάνε ένα στριφογυριστό μικρό κότσο. Αυτό το στερεώνεις με 2-3 τσιμπιδάκια και έχεις ένα σινιόν που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Δες επίσης: 10 εύκολα χτενίσματα για το βράδυ που μπορείς να κάνεις μόνη σου

3. Για μια ωραιότατη «μπανάνα»

Αφού τα ισιώσετε κρεπάρετε τα μαλλιά στις ρίζες, βουρτσίζετε με φόρα προς τα πίσω. Στην άκρη των μαλλιών σας τα πιάνετε με ένα μικρό λαστιχάκι και με τη βοήθεια μιας χτένας με ουρά γυρίζετε με κυκλική φορά τα μαλλιά σας με φορά προς τα πάνω την κοτσίδα δημιουργώντας ένα κυλινδρικό σχήμα-μπανάνα. Το στερεώνετε με 2-3 τσιμπιδάκια στην άκρη που είναι το λαστιχάκι. Για πιο μοντέρνα υφή βγάλτε μερικά τριχάκια δημιουργώντας μια πιο φυσική αίσθηση και φιξάρετέ τα με λακ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ