Follow us

Ζέτα Δούκα | Οι αινιγματικές αναρτήσεις λίγο πριν τις καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

Δες τα stories της.

MissBloom TEAM
Ζέτα Δούκα

Πριν από λίγες μόνο ώρες η Ζέτα Δούκα μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", καταγγέλοντας τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και σωματική βία καθ' όλη τη σεζόν που παιζόταν η παράσταση "Πιο κοντά" (Closer), στο Θέατρο Αθηνών (2008-2009).

Ζέτα Δούκα | Καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και ψυχολογική βία (vid)

"Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω και να το διαχωρίσω, είναι ψυχολογικής και λεκτικής φύσεως βία. Ήταν μία ολόκληρη θεατρική σεζόν πριν από 13-14 χρόνια σε ένα κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με ένα σπουδαίο cast, εκ των οποίων ήταν και αυτός ο σκηνοθέτης, ηθοποιός επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι κατά τα άλλα ένας σπουδαίος μεγάλος ηθοποιός. Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.", είπε μεταξύ άλλων.

Λίγο πριν τις παραπάνω δηλώσεις της, η ηθοποιός είχε ανεβάσει δύο quotes στο Instagram, τα οποία πιθανόν μαρτυρούν ότι ήταν έτοιμη να μιλήσει για το συμβάν. "Να αγαπάς τον εαυτό σου άνευ όρων, ένα είδος αγάπης που δεν ζητά από τον κόσμο να την επιβεβαιώσουν", γράφει το ένα, ενώ το άλλο: "Να μένεις μακριά από ανθρώπους που βιάζονται να σε κρίνουν, αλλά αργούν να σε καταλάβουν".

Δες τα stories της:

Ζέτα Δούκα | Οι αινιγματικές αναρτήσεις λίγο πριν τις καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη
zeta douka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ