Follow us

Η Αιμιλία Υψηλάντη αποκαλύπτει: "Είχα δεχτεί ψυχολογική βία όταν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ"

Άλλη μια ηθοποιός θύμα ψυχολογικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη.

Αιμιλία Υψηλάντη NPD

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη, με άλλη μια σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό να έχει υπάρξει θύμα του. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην 79χρονη Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία μιλώντας στον Alpha, αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που είχε μαζί του πριν πολλά χρόνια, και ενώ διατελούσε μάλιστα Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ελισάβετ Μουτάφη | Η πρώην σύντροφος του Γιώργου Κιμούλη στηρίζει δημόσια τη Ζέτα Δούκα

"Εγώ έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν άκουσα την κ. Δούκα κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε, όπως και πολλές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Κάποιοι έχουν αήθεις και κάκιστες συμπεριφορές προς τους συναδέλφους, από οργανωμένη αντίληψη να εξοντώσουν τον άλλον ως προσωπικότητα κι ως καλλιτέχνη. Πριν από 30 χρόνια δούλεψα μαζί του κι ήμασταν μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου, που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα. Είχε όμως την εξυπνάδα και τη σκηνική ευφυΐα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη. Είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω όλα αυτά αλλά κάποιοι συνάδελφοι νομίζω ότι το πήραν χαμπάρι", είπε.

Αθηνά Οικονομάκου | Στηρίζει δημόσια τις καταγγελίες των συναδέλεφων της για σεξουαλική παρενόχληση

Η γνωστή ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: "Δεν έγιναν αυτές οι καταγγελίες για να χωριστούν στρατόπεδα αλλά για να εξαλειφθεί η πληγή. Εγώ βγαίνω και λέω την ψυχολογική βία που είχα υποστεί ως πρόεδρος του ΣΕΗ. Αν ο Γιώργος Κιμούλης πάει την Ζέτα Δούκα στα δικαστήρια, εγώ είμαι στο πλευρό της. Ελπίζω να καταλαβαίνει ο ίδιος τι κάνει. Τον λυπάμαι για την μοναξιά του και τον οικτίρω. Ότι χρειάζεται να κάνει αυτά, για να επιβεβαιώσει την ύπαρξή του. Εγώ έχω την ηλικία να καταλάβω τον άλλον, όχι όμως ένα νέο κορίτσι που καταρρακώνεται ψυχολογικά." δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Ζάππας κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό Ερρίκο Μιλλιάρη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ