Follow us

Κατερίνα Λέχου | Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Κιμούλη

"Έπινα και έπαιρνα lexotanil"

Κατερίνα Λέχου NDP

Στη Φαίη Σκορδά και το "Πρωινό" μίλησε η Κατερίνα Λέχου τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, προβαίνοντας και σε μια συγκλονιστική προσωπική εξομολόγηση. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που αφορά στον χώρο της, σχετικά με τις καταγγελίες πολλών συναδέλφων της για τον εργασιακό εκφοβισμό που έχουν υποστεί. Με τη σειρά της, αποκάλυψε και την προσωπική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, με τον οποίο είχε και προσωπική σχέση.

#Eimasteoloimazi | Οι Έλληνες ηθοποιοί παίρνουν θέση ενάντια σε κάθε μορφής βία

"Ήταν πολύ έντονο αυτό που έγινε. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία που τη διαχωρίζω τελείως από την προσωπική μου εμπλοκή. ΜΙλώ για τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Αφορά στο έτος 2003-2004 όπου βίωσα για όλη τη σεζόν επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, που σε φέρνει σε θέση να μη ξέρεις αν μπορείς να ατακάρεις, να πεις τα λόγια σου. Φοβάσαι ότι θα εκτεθείς μπροστά στον κόσμο, γιατί κάποιος της μιλάει σιγά και τη βρίζει. Μιλάω μόνο για το επί σκηνής και το διαχωρίζω γιατί εγώ με τον Γιώργο είχα και προσωπική σχέση.

Και το διαχωρίζω τελείως. Η προσωπική μου σχέση είναι δική μου ευθύνη. Και αν πέρασα άσχημα ή ωραία δεν αφορά τον κόσμο. Η επαγγελματική σχέση όμως...έχω και μια ευθύνη απέναντι στο κοινό. Δεν ήξερα κάθε μέρα αν μπορώ αυτό να το αντιμετωπίσω.

Με έβριζε. Η ψυχολογική και η λεκτική βία δεν είναι απτή. Είναι λίγο σαν ένα άγριο θηρίο. Κάθεται, παραμονεύει και δεν ξέρεις τι ώρα θα ορμήσει. Άρα αυτό σημαίνει ότι είσαι συνέχεια σε εγρήγορση εσύ, το θήραμα. Είσαι σε εγρήγορση , σε άμυνα. (....) Έχει ανασυρθεί από μέσα το αίσθημα του φόβου. Φοβόμουν. Φοβόμουν να μη χαλάσω τη δουλειά. Να μη χαλάσω τη φήμη μου. Ένιωθα ενοχές, ότι μπορεί να φταίω και εγώ σε αυτό που συμβαίνει. Μετά ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου. Χωρίσαμε με τον Γιώργο Κιμούλη και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου. Βρήκα τον δρόμο μου. Μου κόστισε βέβαια πάρα πολύ και στη συνέχεια αυτό. Προσωπικά, αλλά δε θέλω να το θίξω. Τώρα θέλω να διαχωρίσω κάτι.

Είναι άλλο η αυστηρότητα, η πειθαρχία ο επαγγελματισμός, ακόμα και το να παραφερθεί κάποιος στον εργασιακό μας χώρο και άλλο ένα καθεστώς που είναι διαρκείας. Εννοείται ότι έπινα, ενώ δεν πίνω ποτέ εν ώρα εργασίας και έπαιρνα lexotanil. Είχα βγάλει κάτι δερματικά που υποχώρησαν σε μια βδομάδα, αφότου ξεδιάλυνε η σχέση μου."

Η Σοφία Μουτίδου καταγγέλλει | "Η Ελένη Καστάνη μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη, μας καταριότανε"

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ