Follow us

Άγγελος Λάτσιος | Στα βήματα της μητέρας του ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη;

Η τηλεόραση και τα επαγγελματικά βήματα του 18χρονου

Άγγελος Λάτσιος Instagram Ελένη Μενεγάκη

Στην Αμερική για σπουδές σκόπευε να πάει ο Άγγελος Λάτσιος πριν ξεσπάσει η πανδημία, όπως είχε γίνει γνωστό στα εγχώρια media. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου άλλαξε τα σχέδιά του λόγω των νέων δεδομένων και ανέβαλε για λίγο το αρχικό του πλάνο.

Άγγελος Λάτσιος | Το τρυφερό σχόλιο του για τα γενέθλια της γιαγιάς του

Πιο συγκεκριμένα και μέχρι να αφήσουμε πίσω μας την κατάσταση με τον covid-19, ο 18χρονος που δεν θα πάει ακόμη στις ΗΠΑ, ετοιμάζει μερικά άλλα βήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν αποκλείεται να τον ενδιαφέρει και η ενασχόληση με την τηλεόραση.

Η Βαλέρια Λάτσιου έγινε 13 και είναι ίδια η Ελένη Μενεγάκη

Μέσα από εκεί θα μπορέσει να επικοινωνήσει τη μεγάλη του αγάπη για τη θάλασσα και τις εξερευνήσεις, ενώ όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, είναι έτοιμος να ανοίξει το δικό του YouTube κανάλι. Η θεματολογία του δεν θα είναι άλλη από τις ανεξερεύνητες ομορφιές των θαλασσών της χώρας μας.

Ακούγεται λοιπόν πως έχει κιόλας γυρίσει τα πρώτα του βίντεο, που είναι εξαιρετικά. Όσον αφορά την τηλεόραση και σύμφωνα πάλι με την εφημερίδα (η οποία επικαλείται πηγές μέσα από τον ΑΝΤ1), ο Άγγελος Λάτσιος έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου. Οι επαφές τους αφορούσαν ενδεχόμενη συνεργασία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει εκεί μια ανάλογη εκπομπή, ίδιας θεματολογίας με το κανάλι του στο YouTube.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ