Follow us

Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Λιποθύμησε νωρίτερα σήμερα στο σπίτι του.

Πέτρος Φιλιππίδης NPD

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης ο Πέτρος Φιλιππίδης, που σύμφωνα με το protothema.gr λιποθύμησε στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Η σύζυγός του βρισκόταν μαζί του τη στιγμή που έπαθε το λιποθυμικό επεισόδιο και τον μετέφερε άμεσα η ίδια στο νοσοκομείο "Υγεία" για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Τζένη Μπότση | Συγκλονίζει με τις νέες περιγραφές για το περιστατικό παρενόχλησης

Τα έντονα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με τις συνεχόμενες καταγγελίες πολλών καλλιτεχνών για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική-ψυχολογική βία, οδήγησαν τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη να απευθύνει μια έκκληση προς το ευρύ κοινό μέσω του δικηγόρου του. Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση ζητούσε να μην καταδικαστεί συλλήβδην όλο το θέατρο και να σεβαστούν τη σύζυγο και το παιδί του, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο περιθώρια να δημιουργηθούν φήμες σχετικά με το ότι ετοιμάζονται καταγγελίες και εναντίον του. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα αλλά και τα όσα γράφτηκαν μετά την εν λόγω ανακοίνωσή του, είναι πιθανόν να του δημιούργησαν τόσο έντονο στρες που επηρεάστηκε με αυτόν τον τρόπο η υγεία του.

Δες επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Aνάρτηση με νόημα μετά την επιστολή του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ