Σταμάτης Φασουλής | Η απάντηση για τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου και ο εκνευρισμός

"Για όποιον κατάλαβε, κατάλαβε".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Στην εκπομπή "Καλύτερα, δε γίνεται" μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής το μεσημέρι του Σαββάτου, αναφερόμενος φυσικά σε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον χώρο του θεάτρου. Μεταξύ άλλων, του ζητήθηκε να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου, που σε video της στο Youtube είχε πει:

Σοφία Μουτίδου | Το video - απάντηση και το ξέσπασμα κατά του Σταμάτη Φασουλή

"Πάμε σε μία δήλωση που έκανε ο Σταμάτης ο Φασουλής η οποία με θορύβησε πάρα πολύ. Ζήτησε λοιπόν να καθίσουμε φρόνιμα. Κύριε Φασουλή καθίστε φρόνιμα εσείς. Γενικώς μην χρησιμοποιείτε προστακτικές σε τέτοιους καιρούς. Ειδικά προστακτικές που έχουν να κάνουν με ευνουχισμό, ησυχία και κουκούλωμα. Το "καθίστε φρόνιμα” είναι πατριαρχικό, είναι του πατέρα αφέντη. Περίμενα άλλα. Περίμενα ξεσήκωμα.

Παραπέμπετε τον κόσμο στη Δικαιοσύνη και όχι στα social media. Μην υποτιμάτε το κοινό όταν παρακολουθεί τις παραστάσεις σας. Εσείς πώς προδικάζετε ότι δεν θέλουν να ακούσουν τα social media; Από τα social μας ζητάτε να κινήσουμε άλλωστε οι παραστάσεις. Ήρθε η ώρα να μη βγάζουμε μόνο παραστάσεις αλλά και κάποιους ανθρώπους. Αν ήμασταν φρόνιμοι στην ιστορία μας κύριε Φασουλή δεν θα συνέβαινε τίποτα το ξεχωριστό".

Ο Σταμάτης Φασουλής λοιπόν είπε στον αέρα του Alpha: "Για όποιον κατάλαβε, κατάλαβε… Εγώ δε θα συνεχίσω σε καμία εκπομπή να μιλάω για τον κλάδο μου. Αυτό. Πάμε παρακάτω. (....) Ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή. Η κυρία Μουτίδου είναι μια πολύ καλή ηθοποιός. Όπως είπα εγώ τη δική μου, είπε κι αυτή τη δικιά της. Γιατί να απαντήσω; Έτσι πιστεύει, έτσι λέει, σεβαστή η γνώμη της. Πιστεύει αυτό για μένα, ωραία. Εγώ πιστεύω ότι είναι μια καλή ηθοποιός. Δεν την ξέρω περισσότερο.".

Όταν ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε ξανά στο ζήτημα της Σοφίας Μουτίδου απάντησε εκνευρισμένος "Σας είπα ότι έχει την άποψή της η γυναίκα, τι να κάνουμε να της την απαγορέψουμε; Είναι δυνατόν;". Και ολοκλήρωσε "Τα εν οίκω μη εν δήμω. Θέλω να συμπαρασταθούμε στις κοπέλες και από εκεί και πέρα να χαμηλώσουμε τους τόνους όποιοι μπορούμε.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP