Follow us

Δημήτρης Λιγνάδης | Ο δικηγόρος του διαψεύδει ότι διέφυγε στο εξωτερικό

(vid)

Δημήτρης Λιγνάδης NDP

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Έλενα Ακρίτα έγραψε "Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η είδηση με επιφύλαξη".

Edit Νεωτερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν την ειδηση. ————————————————————————————————— Πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η ειδηση με επιφύλαξη.

Posted by Elena Akrita on Thursday, February 11, 2021

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη απαντά στις κατηγορίες: "Είναι όλα ψέματα"

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής, 12 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Γεωργουλέας, δικηγόρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, διέψευσε τις φήμες αυτές μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε". Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε μαζί του, με τον ίδιο να αναφέρει:

"Ούτε από τα όρια του Δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει, δεν ξέρω από που προκύπτουν αυτές οι φήμες. Μιλήσαμε πριν λίγο. Με το που ενημερώθηκα και εγώ για αυτή τη φήμη, έπρεπε να το επιβεβαιώσω. Όχι πως είχα αμφιβολία καμία αμφιβολία για την πραγματικότητα αλλά προφανώς δεν ισχύει, ας σκεφτούμε λίγο και τους περιορισμούς στις μετακινήσεις. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επίσημα καταγγελία. Για τις αφίσες αντιδρά όπως κάθε άνθρωπος που δεν έχει κάνει όλα αυτά που του καταλογίζουν. Εγώ δεν έχει τύχει να τις δω αυτές τις καταγγελίες παρότι εργάζομαι στο κέντρο της Αθήνας, αλλά μου το μετέφεραν. Θεωρώ ότι αυτό είναι απότοκο του κλίματος που δημιουργείται”.

Δημήτρης Λιγνάδης | "Είναι ενημερωμένοι οι δικηγόροι μου, περιμένοντας να γίνει κάτι επώνυμο και όχι φήμες"

Δες αναλυτικά όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ