Ευγενία Δημητροπούλου | Σπάνια πλάνα από το σπίτι της ηθοποιού που μόλις παντρεύτηκε

Άραγε αυτό θα είναι το σπίτι που θα μείνει με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη;

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μόλις πριν λίγους μήνες στην εκπομπή "Πρωινό", η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, ο νευροχειρουργός, Στέλιος Βλατάκης, της έκανε πρόταση γάμου. "Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. σπίτια διαΜπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε. Είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε.", είπε.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν έγινε γνωστό πως το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά με πολιτικό γάμο την Παρασκευή 11 Ιουνίου στην Κηφισιά.

Ευγενία Δημητροπούλου | Αυτός είναι ο μέλλοντας σύζυγός της (pics)

Με αφορμή τα ευχάριστα νέα της ηθοποιού, αποφασίσαμε να "τρυπώσουμε" στο σπίτι της μέσω του Instagram για να ρίξουμε μια ματιά στη διακόσμησή του. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Ευγενία αγαπά ιδιαίτερα τα ξύλινα δάπεδα και έπιπλα, ενώ από το σπίτι της δεν λείπουν οι άνετοι καναπέδες, οι πολύχρωμοι πίνακες και τα χαριτωμένα διακοσμητικά. Άραγε εκεί θα μείνουν με τον σύζυγό της τώρα που παντρεύτηκαν;

H Σμαράγδα Καρύδη απαντά ευθέως στη Ζέτα Δούκα

Δες τα σπάνια πλάνα από το σπίτι της: