Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Οι αποκαλύψεις για την πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη (vid)

Και πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο Άλλος" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, 16 Φεβρουαρίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τη ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε στη Λένα Δροσάκη, έναν χρόνο πριν και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Να σου θυμίσουμε ότι έκανε πρόταση στη σύζυγό του στο βραδινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση.

Πέτρος Φιλιππίδης - Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Η αλήθεια για το "επεισόδιο" μεταξύ τους

Συγκεκριμένα, είπε: "Είναι πολύ αστείο. Γιατί ενώ είμαι πάνω στη σκηνή με την Άννα Βίσση και έχω ξεκινήσει να πίνω. Και της έκανε εντύπωση επειδή εγώ γενικά δεν πίνω. Είχα πιει τρία ποτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Αχνοφαινόταν η κοιλίτσα της. Το είχα στήσει όλο το κόλπο μαγικά με έναν πολύ καλό φίλο και συνεργάτη της Άννας.

Ανεβαίνω στη σκηνή και όλες οι εκφράσεις της Λένας ήταν καταπληκτικές. Δεν το περίμενε. Ίσως το περίμενε σε κάποια άλλη στιγμή μας. Εγώ λοιπόν αποφάσισα την ημέρα των ερωτευμένων να της κάνω πρόταση γάμου. Πέρσι τέτοιο καιρό. Εγώ έχω την εξωστρέφεια και την ανάγκη να ξορκίζω με αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε κακό γινόταν από μικρός στη ζωή μου".

Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Οι νέες αναρτήσεις μετά την καταγγελία της συζύγου του

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη βάφτιση του γιου τους, που θα γίνει ενός έτους το προσεχές καλοκαίρι. "Τη βάπτιση τη βλέπω προς το καλοκαίρι. Εξάλλου και ο γάμος μας έγινε μόνο με 20 άτομα" είπε χαρακτηριστικά.