Μπουρδούμης εναντίον Μαρκουλάκη | "Καλύτερα να σιωπήσεις"

"Συγκαλύπτεις" τον "βασανισμένο καλλιτέχνη".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Τη δική του άποψη απέναντι σε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου θέλησε να εκφράσει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Να σου θυμίσουμε ότι φιλοξενούμενος στο "Πάμε Δανάη!" το πρωί της Παρασκευής, 19 Φεβρουαρίου, ο πρώτος εκ των δύο μίλησε για όσα έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας και αφορούν τις κακοποιητικές συμπεριφορές και τις παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου, μερικές από τις οποίες αφορούν και σε ανήλικα άτομα.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης | "Γνωρίζω γιατί υπάρχει αυτή η επίθεση στο πρόσωπό μου"

Ποια είναι η άποψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη σχετικά με όσα άκουσε στον αέρα του Mega; Ο ίδιος έγραψε:

"O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά την ίδια την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί, τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν;

Αναγάγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική / δημιουργική / αυτοκαταστροφική συμπεριφορά (ξεθάβοντας τον Debussy, αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα). Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και "συγκαλύπτεις" τον "βασανισμένο καλλιτέχνη" που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις."

Δες τα stories του παρακάτω

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Εξωτερική φωτογραφία: NDP