Follow us

Απομακρύνθηκε από το σίριαλ που συμμετείχε ο 37χρονος ηθοποιός

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Άνθη.

Actor iStock

Από το σίριαλ στο οποίο συμμετείχε απομακρύνθηκε ο 37χρονος ηθοποιός που έχει μηνυθεί για βιασμό από τον Δημήτρη Άνθη. Η μήνυση κατατέθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών, ενώ ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός διέταξε τις αστυνομικές αρχές να προβούν στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Ο 37χρονος απορρίπτει την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι διατηρούσε συναινετική ερωτική σχέση με τον μηνυτή του. Η κατάθεσή του με την ιδιότητα του υπόπτου αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Εμμανουήλ Ροδουσάκη.

Μάξιμος Μουμούρης | " Η Λίνα Μενδώνη δεν πρέπει να παραιτηθεί αλλά να αναλογιστεί τι έχει συμβεί"

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο δικηγόρος του ηθοποιού είπε: "Δηλώνει αθώος. Και θεωρώ και εγώ από αυτά που έχω μέχρι τώρα επισκοπήσει ότι ο εντολέας μου έχει δίκιο. Είναι αθώος ως προς αυτών των ισχυρισμών. Δεν αρνείται ότι τον ήξερε. Υπήρξε μία σεξουαλική επαφή μεταξύ δύο ενηλίκων ανθρώπων με συναίνεση.

Είναι μόνο η μηνυτήρια αναφορά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο αρμόδιος εισαγγελέας εκτιμώντας το αποδεικτικό υλικό που έχει συλλέξει η προκαταρκτική διαδικασία αποφαίνεται αν πληρείται ο απαραίτητος βαθμός των ενδείξεων για να ασκήσει ποινική δίωξη ή όχι."

Δες περισσότερα στο ακόλουθο ρεπορτάζ του Open

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ