Follow us

Απίστευτη καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη | "Ηθοποιός πήγε δύο φορές στα επείγοντα από χτυπήματά του"

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του.

Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μίλησε ο δικηγόρος Γιώργος Γεραρής, συνήγορος των Ζέτας Δούκα, Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και Λένας Δροσάκη, σχετικά με τις νέες συγκλονιστικές καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε μια καταγγελία ξυλοδαρμού πελάτη του από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πέτρος Φιλιππίδης | Νέο πρόβλημα υγείας για τον ηθοποιό

πελάτης μου είναι ηθοποιός και επιθυμεί αυτή την στιγμή να κρατήσει το όνομά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι σε μία μέση ηλικία σήμερα και δεν αποτελεί πάρα πολύ μεγάλο όνομα, αλλά έχει παίξει όλη του ζωή στο θέατρο. Αφορά σε γεγονότα που συνέβησαν από το 2013-2015, δύο θεατρικές σεζόν, με τον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο και αφορά η καταγγελία.

Η σχέση αυτού του ανθρώπου με τον κ. Φιλιππίδη ξεκίνησε ως εξής: Αρχικά τον προσέλαβε μέσω ενός κοινού φίλου που είχαν ως βοηθό του για τις καθημερινές εργασίες, έναντι μιας αμοιβής 100 ευρώ το μήνα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση, είχε απόλυτη ανάγκη αυτά τα χρήματα και συμφώνησε. Και μου είπε ότι πήγε και καλά η συνεργασία τους σε εκείνη τη φάση.

Στη συνέχεια όμως ο κ. Φιλιππίδης του πρότεινε να έχει έναν μικρό ρόλο στην παράσταση που θα ανέβαζε εκείνη τη χρονιά. Ο εντολέας μου πέταξε από τη χαρά του που του δόθηκε η ευκαιρία και δέχτηκε. Οι πρόβες κύλησαν ομαλά, αλλά κάποια στιγμή του ανακοινώθηκε από τον κ. Φιλιππίδη μεταξύ σοβαρού και αστείου ίσως ότι πρόσεχε από εδώ και πέρα γιατί θα τρως ξύλο.

Είχαν μια σκηνή ανάκρισης στην παράσταση που θα μπορούσε να "δικαιολογήσει” το ξύλο. Ο εντολέας μου είπε ότι είμαστε ηθοποιοί και θα κάνω ό,τι πρέπει. Ωστόσο το ξύλο δεν ήταν θεατρικό ξύλο, αλλά κανονικότατο ξύλο.

Τον πρώτο μήνα τον χτυπούσε με ένα τηλέφωνο στους ώμους. Μετά από λίγο καιρό συνέχισε με τα χέρια του. Με δυνατά χαστούκια ή με χτυπήματα στους ώμους και την πλάτη με τα χέρια του και όχι με τηλέφωνο. Ο εντολέας μου μού είχε πει ότι πολλές φορές από το κοινό ακούγονταν επιφωνήματα. Ο πελάτης μου προσπάθησε να αποφύγει τα χτυπήματα πάνω στη σκηνή όσο μπορεί ή να αποσβέσει την έντασή τους, δηλαδή με κινήσεις του σώματός του. Σε ένα βαθμό το κατάφερνε, κάποια στιγμή δεν το κατάφερνε σε ένα βαθμό.

Κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Πήγε δύο φορές στα επείγοντα στο νοσοκομείο και άλλη μία φορά σε ιδιώτη γιατρό που του έκανε διάγνωση ότι είχε θλάση και φλεγμονή. Ο κ. Φιλιππίδης ήταν ο σκηνοθέτης της παράστασης. Είναι ο Φον Δημητράκης η παράσταση. Έχει περάσει η πενταετία της παραγραφής. Ο εντολέας μου του είπε ότι δεν αντέχει άλλο, ότι πήγε σε γιατρό, και ότι πρέπει να σταματήσει.

Και όντως τότε σταμάτησε για ένα διάστημα ο καταγγελόμενος, αλλά άρχισε με τους ώμους και την πλάτη. Έτσι ο πελάτης μου αναγκάστηκε να βάλει επιθέματα μέσα από τα ρούχα ώστε να αποσβένεται ο κραδασμός. Δεν του είπε μία φορά να σταματήσει. Τις περισσότερες φορές ο κ. Φιλιππίδης τον έβγαζε τρελό.

Δυστυχώς δεν έχω τη γνωμάτευση του γιατρού, αλλά υπάρχουν άλλα αποδεικτικά στοιχεία, από μηνύματα με συναδέλφους και τεχνικούς που αποδεικνύουν τα λεγόμενα του εντολέα μου. Όταν έβαλε τα επιθέματα, εξόργισε τον κ. Φιλιππίδη, που άρχισε να τον χτυπάει με περισσότερη δύναμη για να μην φέρουν αποτέλεσμα τα επιθέματα. Τον τελευταίο μήνα των παραστάσεων της πρώτης σεζόν του έριξε μια γονατιά στη μέση, τελείως εκτός σεναρίου και σκηνοθεσίας, και ο εντολέας μου έπαιξε το υπόλοιπο των παραστάσεων σχεδόν κουτσός. Τον είχε σαν σάκο του μποξ, ανάλογα με τις διαθέσεις του.

Ο πελάτης μου δεν έφευγε λόγω των οικονομικών του. Στην πετυχημένη αυτή παράσταση έπαιρνε 480 ευρώ καθαρά το μήνα. Στη δεύτερη σεζόν (2014-2015), γενικά ήταν πολύ πιο ήπια τα πράγματα, ίσως γιατί ο εντολέας μου είχε διαμαρτυρηθεί και είχε πει ότι δεν αντέχει άλλο. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, όμως, έγινε το χειρότερο.

Κάποια μέρα στα καμαρίνια, προφανώς είχε τα νεύρα του ο κ. Φιλιππίδης, υπήρξε μια συζήτηση μεταξύ του εντολέα μου και κάποιων άλλων ηθοποιών. Μπήκε μέσα ο κ. Φιλιππίδης, ρώτησε τι έλεγαν και θεώρησε μάλλον πως του είπαν ψέματα, και μετά κάλεσε και τους τρεις στο καμαρίνι του και άρχισε να τους τα ψέλνει για λόγο που δεν ήταν και εμφανής, και είπε να του ζητήσουν συγνώμη. Ο εντολέας μου αντέδρασε και είπε ότι δεν είχε λόγο να ζητήσει συγνώμη, και τότε ο κ. Φιλιππίδης σηκώθηκε, τον άρπαξε από το γιακά, τον έσυρε στην πόρτα, του έριξε μια γροθιά και τον πέταξε έξω. Ο εντολέας μου φώναξε ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι, και τότε ο κ. Φιλιππίδης τον πλάκωσε στο ξύλο.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ