Follow us

Γιώργος Λιβάνης για Μαριαλένα - Σάκη | "Είναι περίεργο όλο αυτό. Τον γνωρίζω, μένουμε όλοι στην ίδια γειτονιά"

Όσα είπε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Γιώργος Λιβάνης NDP

Στον Νίκο Μουτσινά και το "Καλό Μεσημεράκι" βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τη σχέση του με την παίκτρια του Survivor Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στον πρώην της συντρόφου του, Σάκη Κατσούλη, που επίσης μπήκε στο παιχνίδι.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Με ποιον πρώην παίκτη του Survivor ήταν ζευγάρι;

"Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ. Το παρακολουθώ γιατί είμαι γενικά είμαι φαν του παιχνιδιού, μου αρέσουν τα αθλήματα.

Δεν είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor όπως άκουσα. Σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω στο παιχνίδι τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να βγάλω στο τάκο έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε. Είναι ένα παιχνίδι, απλά δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία.

Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα και τον Σάκη, στον οποίο δίνω σεβασμό γι’ αυτό που έκανε χθες, που την υποστήριξε. Δεν μπορείς πραγματικά να κρίνεις έναν άνθρωπο όταν περνάει τόσο δύσκολα. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει ρούχα κι από το μαγαζί του".

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ