Follow us

Κωνσταντίνος Καζάκος | "Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του - Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω πάρα πολύ"

Ο ηθοποιός για το διαζύγιό του και τη νέα του σχέση.

Κωνσταντίνος Καζάκος NDP

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος το πρωί της Τρίτης 9 Μαρτίου. Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί λόγω της πανδημίας, των κλειστών θεάτρων και κινηματογράφων, καθώς και ο ίδιος που τη σεζόν αυτή δεν βρίσκεται στην τηλεόραση.

Κωνσταντίνος και Τζένη Καζάκου | Η τρυφερή αγκαλιά δίπλα στη θάλασσα

Αναφορικά με τις καταγγελίες τώρα στον χώρο του θεάματος, είπε: "Θλίβομαι βαθύτατα με όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει. Στον δικό μας χώρο είμαστε προβεβλημένοι, δεν είναι ο άγνωστος για αυτό παίρνει διαστάσεις αυτό. Δεν είναι όλος ο χώρος έτσι. Δεν ήμουν γνώστης της κατάστασης, είχε πάρει το αυτί μου κάποια πράγματα αλλά δεν… Με έχει πειράξει όλο αυτό που γίνεται. Δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι… Η εξουσία διαφθείρει…"

Εν συνεχεία, ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε τον ηθοποιό αν ισχύουν όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα, μετά το διαζύγιο με την Ιωάννα Μαρτζούκου, για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, ο καλεσμένος τους αποκάλυψε πως έχει πια γυρίσει νέα σελίδα και είναι πολύ ερωτευμένος:

"Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα, μπορεί όχι ταυτόχρονα αλλά σαφώς είμαστε. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό, η ζωή τα φέρνει αλλιώς τα πράγματα. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα το οποίο το αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι καταχαρούμενος".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ