Follow us

Κωνσταντίνος Καζάκος | Η ανάρτηση της νέας συντρόφου του μετά την εξομολόγησή του (pic)

Η δημόσια στήριξη και η φωτογραφία.

Κωνσταντίνος Καζάκος NDP

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος το πρωί της Τρίτης 9 Μαρτίου μιλώντας στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καββατζίκη τόσο για τα νέα του επαγγελματικά βήματα όσο και για ητν προσωπική του ζωή.

Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει προχωρήσει σε νέα σχέση μετά το διαζύγιό του και δεν είναι πια single. Έπειτα από τον χωρισμό του με τη fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία ήταν παντρεμένος για 11 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Καζάκος διατηρεί σχέση και είναι μάλιστα πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος, με τα αισθήματα να είναι φυσικά αμοιβαία, όπως εξομολογήθηκε.

"Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα, μπορεί όχι ταυτόχρονα αλλά σαφώς είμαστε. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό, η ζωή τα φέρνει αλλιώς τα πράγματα. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα το οποίο το αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι καταχαρούμενος" είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, η σύντροφός του, Βασιλική Μακρή, ανέβασε στα stories της ένα πλάνο του από την εκπομπή του Mega, προσθέτοντας μια καρδιά. Το story αναδημοσίευσε μάλιστα μετά από λίγο και εκείνος, όπως μπορείς να δεις στο στιγμιότυπο που ακολουθεί:

Κωνσταντίνος Καζάκος | Η ανάρτηση της νέας συντρόφου του μετά την εξομολόγησή του (pic)

Ας δούμε μερικές ακόμη φωτογραφίες από το προφίλ της αγαπημένης του στο Instagram.

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ