Follow us

Φάνης Μουρατίδης - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους | Η απάντηση στις φήμες χωρισμού

Τι συμβαίνει τελικά;

Φάνης Μουρατίδης και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους Npd Photo Agency

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν τον Φάνη Μουρατίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να χωρίζουν ύστερα από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Ο ηθοποιός με μία νέα συνέντευξή του απάντησε τόσο για τις φήμες περί χωρισμού, ξεδιαλύνοντας το τοπίο.

Ελένη Μενεγάκη | Αυτοί είναι όροι που θέτει για να επιστρέψει στην τηλεόραση

"Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε θα το είχαμε κάνει. Δεν θα ακουγόταν”, είπε. "Οργιάζουν για όλους (τα δημοσιεύματα)… Απλά όταν μπαίνει κανείς σε μια τέτοια διαδικασία (του χωρισμού) με τη σχέση του, πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Πρέπει να το ανακοινώσει γρήγορα για να πάψει η παραφιλολογία. Βλέπει κανείς πως όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά πάνω απ’ όλα και να μην αφήσει να υπάρχει ένας ντόρος γύρω απ’ αυτό. Αν κάποτε, χτύπα ξύλο, συμβεί, σε εμένα και την Άννα Μαρία θα το ανακοινώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία”, εξήγησε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ

Μίλησε επίσης και για το πώς είναι να δουλεύεις στον ίδιο χώρο με τη σύζυγο σου: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο. Ποτέ το επάγγελμά μας δε φημιζόταν ως το ιδανικό για οικογένεια. Κι ο λόγος είναι ότι η επιβίωση είναι δύσκολη. Είναι ένα εποχιακό επάγγελμα. Η παραμικρή αναπηρία μπορεί να αποδειχτεί καθολική. Απαιτεί ψυχικές ικανότητες διότι διαρκώς εκτίθεσαι. Η αξία σου "μπαίνει” στην αισθητική και στο γούστο του καθενός… Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ