Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Η αντίδραση της κόρης της όταν είδε τον αδερφό της στο "Survivor"

"Για τον Νάσο και τον Παύλο δεν μπορώ να μιλάω, κλαίω".

Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Νάσος Γαλακτερός Instagram

Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 25 Μαρτίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night show. Μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε στον άντρα της, Νάσο Γαλακτερό, αλλά και στον γιο του Παύλο, που την περίοδο αυτή συμμετέχει στο "Survivor".

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Δηλώνει περήφανη για την συμπεριφορά του Παύλου Γαλακτερού στο Survivor

Μιλώντας για την αντίδραση της 6χρονης κόρη τους, όταν είδε τον αδερφό της στο reality είπε: "Η Σοφούλα κοιμήθηκε μερικές φορές στο πάτωμα και έφαγε και καρύδα για να κάνει προσομοίωση πως είναι το Survivor. Η Σόφη είναι 6 χρονών. Εκείνη κάνει προσευχή και εύχεται να γυρίσει πίσω ο αδερφός της, Παύλος. Εμείς της λέμε να μην το εύχεται γιατί ο Παύλος θέλει να μείνει εκεί. Αν μας πούνε να πάμε στον Άγιο Δομίνικο θα πάμε οικογενειακώς. Θέλω να δω πού πατάει το παιδί. Τον Παύλο τον γνώρισα όταν ήταν 11 ετών".

Τέλος, αποκάλυψε για τη γνωριμία της με τον Νάσο Γαλακτερό: "Με τον Νάσο γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο, όταν τον πήρα για ένα εξώφυλλο για το περιοδικό. Καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται σε αυτό το τηλεφώνημα, γιατί ασυναίσθητα άρχισα να φτιάχνω τα μαλλιά. Για τον Νάσο και τον Παύλο δεν μπορώ να μιλάω, κλαίω. Ειδικά για τον Παύλο αυτή την περίοδο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ