Follow us

Σάκης Τανιμανίδης | Οι εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνιση του σε ένα χιουμοριστικό post στο Instagram

Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα στο αστείο post του συζύγου της.

Sakis Tanimanidis NDP Photo Agency

Ο Σάκης Τανιμανίδης διαθέτει έναν από τους πιο επιτυχημένους λογαριασμούς στο Instagram με τους followers του να μετρούν σχεδόν ένα εκατομμύριο. Ο παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από το προφίλ του και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμές από την προσωπική του ζωή, ενώ πολλές φορές δεν διστάζει να κάνει χιούμορ με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ένα τέτοιο post έκανε και σήμερα, δημοσιεύοντας στο Instagram προφίλ του έξι διαφορετικές φωτογραφίες με έξι διαφορετικά hair looks. Ο influencer φωτογραφήθηκε με μακριά καστανά μαλλιά, αλλά και ως φαλακρός, με λευκά μαλλιά με γένια αλλά και με κοντά ξανθά μαλλιά γράφοντας στο post του "Saki Garcia de la Tanimanega... και άλλες "εμφανίσεις" που δε βλέπω να γίνονται πραγματικότητα, αλλά έχουν πλάκα σε φωτό! Καμία προτίμηση!!?" αποκαλύπτοντας έτσι πως δεν σκοπεύει να κάνει κάποια αλλαγή στην εμφάνιση του, απλώς ήθελε να κάνει χιούμορ.

Τη δημοσίευση του μάλιστα σχολίασε και η σύζυγος του Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έγραψε "παντρεύτηκα τόσες διαφορετικές προσωπικότητες;" με τον Σάκη Τανιμανίδη να απαντά "και που είσαι ακόμα". Η φωτογραφία συγκέντρωσε σχεδόν 60 χιλιάδες likes με τους followers και του φίλους του παρουσιαστεί να σπεύδουν να σχολιάσουν ποιο είναι το αγαπημένο τους hair look.

Το post του Σάκη Τανιμανίδη

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ