Follow us

Η Μαντώ Γαστεράτου αποκαλύπτει πώς έχασε 25 κιλά

"Θήλαζα τον μικρό και όταν κοιμόταν και περνούσα από έναν καθρέφτη και έβλεπα το σώμα μου. Δεν μου άρεσε".

Μαντώ Γαστεράτου Instagram/@madogasteratou

Η Μαντώ Γαστεράτου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε αρκετά κιλά, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν: "10 κιλά πάνω, με τις καμπύλες μου, τα πιασίματα μου, που για πρώτη φορά έχω στην ζωή μου και χωρίς κανένα ίχνος ρετούς! Δεν έχω κοιλιά φλατ όπως παλιά, ούτε μέση δαχτυλίδι. Δεν έχω ούτε τους λεπτούς σμιλεμένους μηρούς, ούτε τους σφιχτούς γλουτούς που είχα 2 καλοκαίρια πριν. Δεν χωρώ καν στο small νούμερο του περσινού μου bikini. (....) ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ", είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram πέρυσι το καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει και σε κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της λέγοντας: "Αντί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι για να φάνε την επίπληξη μας. Συνεχίζω να αισθάνομαι υπέροχα με το σώμα μου, αλλά με τα 2 kg μείον αισθάνομαι Γ@Μ@Τ@!!!".

Μαντώ Γαστεράτου | Η απάντησή της σε αρνητικό σχόλιο που δέχθηκε για τα κιλά και το σώμα της

Τώρα μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε όχι μόνο πόσα κιλά πήρε, αλλά και πώς κατάφερε να τα χάσει και να νιώθει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. "Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη και ήταν πιο δύσκολο να τα χάσω και επειδή δεν μπορώ να πιέζομαι, άφησα τον χρόνο να περάσει και τα περισσότερα έφυγαν έτσι. Το πρώτο διάστημα με προβλημάτιζαν πολύ έντονα. Θήλαζα τον μικρό και όταν κοιμόταν και περνούσα από έναν καθρέφτη και έβλεπα το σώμα μου. Δεν μου άρεσε".

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και για το νέο της project, το Mega Star. "Τσίριζα από τη χαρά μου όταν μου είπαν να κάνω το Mega Star. Ήταν πολύ τιμητικά όλα όσα μου είπε η Ναταλία Γερμανού. Το "καλή επιτυχία" και το πόσο χαρούμενη είναι που αναβιώνει αυτή η εκπομπή. Θυμάμαι πολλές φορές που έλεγα πράγματα στον "αέρα” και όταν γύριζα σπίτι το μετάνιωνα. Οπότε έχω ωριμάσει και έχω εξελιχθεί".

Κωνσταντίνος Αγγελίδης | Η συγκλονιστική φωτογραφία λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο - Στο πλευρό του ο γιατρός του (pic)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ