Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Αποκάλυψε πως θα είναι η νονά του παιδιού που θα υιοθετήσει η Χριστίνα Κοντοβά

Η συγκίνηση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα".

sissy christidou NDP Photo Agency

Με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε χθες πως πρόκειται να υιοθετήσει την Ada, ένα μικρό κορίτσι από την Ουγκάντα. Η σχεδιάστρια αποκάλυψε πως τον τελευταίο έναν χρόνο, η ζωή της έχει μεταφερθεί σε αυτή την χώρα της Αφρικής, αφού χρειάζεται να παραμείνει εκεί για δώδεκα μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

Loading...

Σήμερα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της "Έλα Χαμογέλα", η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε την ανάρτηση και ανακοίνωση της Χριστίνας Κοντοβά, σχολιάζοντας πως έχει βιώσει όλο αυτό το ταξίδι της "αδερφής" της όπως αποκάλεσε τη σχεδιάστρια μόδας. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πρόκειται να είναι η νονά του μικρού κοριτσιού, μία κίνηση που πρόκειται να συνδέσει ακόμα περισσότερο τις δύο γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε "Θέλω να πω ότι είναι συγκλονιστική μητέρα. Πιο μητέρα από πολλές μητέρες που έχουμε γεννήσει παιδιά. Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου. Αυτό το ταξίδι το έχω ζήσει μαζί της από τον σπόρο που γεννήθηκε μες στο μυαλό της. Θέλω να σας πως ότι θα είμαι και νονά της Έιντα. Μας έχουν δέσει πάρα πολλά πράγματα. Μιλάω μαζί της συνέχεια όταν βρίσκεται εκεί. Και με την Έιντα φυσικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, γεμάτο χαρά και ζωή αυτό το κοριτσάκι. Είναι συγκλονιστικό το πώς έχει μεταμορφωθεί η Χριστίνα. Είναι λες και γεννήθηκε μια άλλη Χριστίνα. Η Χριστίνα είναι εκεί πολλές φορές μόνη της. Περνάει πολύ χρόνο εκεί, μόνη της με αυτό το πλάσμα. Αυτό είναι που τη δένει. Είναι μια διαδικασία δύσκολη. Θα περάσει από επιτροπές και δικαστήριο. Είναι πάρα πολλές οικογένειες που κάνουν αυτή την προσπάθεια".

Δες εδώ το απόσπασμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ