Follow us

Σίσσυ Χρησίδου | Το styling trick που ακολουθεί πάντα για να αναδείξει τη σιλουέτα της

Είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις.

sissy christidou NDP Photo Agency

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες λατρεύουμε τη μόδα είναι πως μας προσφέρει πολλούς έξυπνους και εύκολους τρόπους να αναδείξουμε την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας. Κυρίως με τη βοήθεια του styling και την επιλογή ρούχων που ταιριάζουν καλύτερα στη σιλουέτα μας μπορούμε να τονίσουμε τα σημεία που είναι πιο κολακευτικά για εμάς και να καλύψουμε κάποια άλλα που ίσως μας κάνουν να νιώθουμε άβολα. Αρκεί να γνωρίζουμε αυτά τα tricks και να καταλάβουμε πως μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στο στιλ μας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα έχει ξεχωρίσει ένα styling trick, το οποίο χρησιμοποιεί σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση για να τονίσει τη σιλουέτα της. Και αυτό είναι η χρήση ζώνης. Η παρουσιάστρια που αγαπά ιδιαίτερα τα φορέματα, φροντίζει να προσθέτει πάντα μία ζώνη στη μέση της ή κάτω από το στήθος –ανάλογα με το φόρεμα- ώστε να τονίσει τη σιλουέτα και τις καμπύλες της, δημιουργώντας έτσι ένα άκρως κολακευτικό και θηλυκό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές χρησιμοποιεί μία απλή, λεπτή μαύρη ζώνη και κάποιες άλλες φορές ζώνες σε έντονες αποχρώσεις ή με ιδιαίτερες αγκράφες που τη βοηθούν να πετύχει τον στόχο της και ταυτόχρονα αναβαθμίζουν το σύνολο της.

Οι ζώνες λοιπόν είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για εσένα που θέλεις να τονίσεις τις καμπύλες σου ή ακόμα και να δημιουργήσεις καμπύλες στο σώμα σου εάν είσαι skinny. Μπορείς να προσθέσεις μία ζώνη επάνω από τα φορέματα, τις πουκαμίσες ή ακόμα και από τα πανωφόρια σου για να τονίσεις τη μέση σου και να αναδείξεις το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε μερικά looks της Σίσσυς Χρηστίδου που αποδεικνύουν πως αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το styling trick.

Τα looks της Σίσσυς Χρηστίδου

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το πιο value for money Zara φόρεμα της άνοιξης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ