Follow us

Κατερίνα Λέχου | Αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον Γιώργο Κιμούλη

Όλα όσα είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της.

katerina lexou NDP Photo Agency

Μία ειλικρινή και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες καια αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε και η ίδια για τη κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχτεί στη διάρκεια της καριέρας της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως σοκαρίστηκε όταν είδε τις αποκαλύψεις που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου για τον βιασμό της ενώ παραδέχτηκε πως είχε συνομιλήσει με τη Ζέτα Δούκα πριν εκείνη μιλήσει δημοσίως για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Γιώργος Κιμούλης στην παράσταση που συμμετείχαν. "Όταν συζήτησα με τη Ζέτα Δούκα για το θέμα, λίγο πριν βγει να μιλήσει δημοσίως, φοβήθηκα στην αρχή γιατί σκέφτηκα τι feedback μπορεί να φέρει όλο αυτό".

Στην ερώτηση τι συμβούλευσε την Ζέτα Δούκα πριν κάνει τις δηλώσεις της δημόσια, η Κατερίνα Λέχου απάντησε "Η πρώτη ερώτηση που της έκανα είναι "γιατί το κάνεις έπειτα από τόσσα χρόνια;" και μου απάντησε γιατί "μέσα στην καρδιά μου είναι ένα μεγάλο βάρος, θέλω να το βγάλω και αισθάνομαι ότι θα βγει κάτι καλό". Όταν το έκανε τελικά θυμάμαι πως με έπαιρναν τηλέφωνο για να μιλησω και ήμουν πολύ διστακτική, δεν ήθελα να τοποθετηθώ. Φοβόμουν. Για μια εβδομάδα το σκεφτόμουν συνέχεια, ήμουν σε απόλυτη σιωπή και περισυλλογή. Και ξαφνικά ένιωσα πως γίνεται κάτι που έχει μια μορφή αλυσίδας και πρέπει να είμαι ένας κρίκος αυτής για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Έτσι ξεκίνησε αυτή η αλυσίδα, η οποία δεν ξέρεις που θα πάει, είναι μια αλλαγή εποχής".

Η ηθοποιός μίλησε και για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει εν τέλει στη Φαίη Σκορδά, δηλώνοντας πως "Η Φαίη εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή. Με πήρε Κυριακή πρωί και δυο ώρες μετά κάναμε τη συνέντευξη. Θυμάμαι πως εκτός από το αίσθημα του φόβου που είχα όταν διηγήθηκα την ιστορία, ξαφνικά ένιωσα το ίδιο πνίξιμο. Όμως πια έχω κάνει τη διαδρομή μου, αυτά που πρέπει για τον εαυτό μου και δεν έχω θυμό". Αποκάλυψε μάλιστα πως πριν διηγηθεί στον κόσμο τη δική της ιστορία, το είχε συζητήσει με τον σύντροφο της, ο οποίος ήταν παρών και στη συνέντευξη με την παρουσιάστρια του Ant1. "Μου είπε να κάνω αυτό με το οποίο αισθάνομαι καλύτερα. Σε αυτό δεν μπορεί να σε συμβουλέψει κανείς, είναι τελείως προσωπικό. Μπορεί όμως να σου σταθεί κάποιος και να μη σε κοντράρει".

Η Κατερίνα Λέχου μάλιστα αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη. "Με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο είχαμε ωραία συνεργασία στις Τρωάδες όπου είχε και τη διεύθυνση των ηθοποιών. Ήταν πολύ μεγάλη θλίψη για μένα αυτό το γεγονός. Πως μπορεί ένας άνθρωπος να μη νικήσει τον κακό του εαυτό, τα πάθη του και να υπερισχύσει το κακό; Όλο αυτό δυστυχώς είναι βαθιά νοσηρό". Τέλος, δήλωσε πως "Έχω περάσει πολύ μεγάλη μελαγχολία με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Είναι επώδυνο για όλους, όπως και όλη αυτή η διαδικασία, αλλά είναι μέρος της συμφωνίας. Για να συμβεί κάτι καλύτερο πρέπει να περάσεις από τη διαδικασία του πόνου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ