Follow us

Φαίη Σκορδά | Η πρώτη ανάρτησή της μετά τη λογομαχία με την Ανθή Σαλαγκούδη

Όλα όσα έγιναν στον αέρα του "Πρωινού" με την πρώην παίκτρια του Survivor.

salagkoudi NDP Photo Agency

Με μικρές εντάσεις ξεκίνησε η εβδομάδα για την πρωινή εκπομπή του Ant1 "Το Πρωινό". Πρώτη καλεσμένη της εβδομάδας για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν η πρώην παίκτρια του Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη.

Όσο οι τρεις τους συζητούσαν, δημιουργήθηκε μία ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες με θέμα τη μητέρα της Ανθής Σαλαγκούδης και πόσο εκείνη βοήθησε την κόρη της να παραμείνει στο Survivor, ζητώντας από κάποιους ανθρώπους να στείλουν μηνύματα ώστε η δημοσιογράφος να παραμείνει στο reality επιβίωσης.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως "Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δε μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση" με την Ανθή Σαλαγκούδη να υποστηρίζει πως δεν κάνει επίθεση στην παρουσιάστρια.

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά ανέβασε μερικά Instagram stories στο προφίλ της μαζί με τους συνεργάτες της, οι οποίοι φαίνεται πως διασκέδασαν αρκετά αυτή τη λογομαχία, αφού γελούσαν πολύ με σχόλια που διάβαζαν στο Twitter. Η παρουσιάστρια μάλιστα συνέχισε την πλάκα με τους συνεργάτες της λέγοντας "Με εμένα γελάτε; Με αυτά που γράφουν στο Twitter; Καλά περάσατε σήμερα; Να τη ξαναφέρουμε;".

"Μου κάνεις προσωπική επίθεση" | Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ