Μαριάνθη Κάσδαγλη | Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή της στην Ελλάδα (vid)

Και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Στην Ελλάδα έχει πια επιστρέψει η Μαριάνθη Κάσδαγλη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η 29χρονη που βρέθηκε εκτός παιχνιδιού πριν από μια εβδομάδα, έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης, 6 Απριλίου, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε για την πόλη της, τη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ολυμπία Χοψονίδου | Αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά από έξι εγκυμοσύνες (pic)

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, η Υποπλοίαρχος συνοδευόταν από μέλη της παραγωγής όπως οι προηγούμενοι πρώην συμπαίκτες της, και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους ρεπόρτερ που την περίμεναν. Η ίδια περιορίστηκε να κάνει ελάχιστες δηλώσεις, καθώς τη δεσμεύει και το συμβόλαιό της: "Στεναχωρήθηκα, καλώς σας βρήκα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία" ήταν τα λόγια της.

Πιο μετά, όταν έφθασε στην Θεσσαλονίκη και αφού αγκάλιασε τη μητέρα και την αδελφή της είπε: "Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μου επιτρέπεται να κάνω δηλώσεις. Να είστε καλά. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία και χαίρομαι που το έζησα". Μάλιστα, ερωτήσεις δέχθηκε και η αδελφή της η οποία δήλωσε: "Το πρώτο πράγμα που θα κάνω με την αδελφή μου είναι να φάμε. Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε".

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η 29χρονη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς και το απόσπασμα με τις δηλώσεις της από την εκπομπή "Ευτυχείτε":

Tags