Follow us

Ζέτα Δούκα | Μόλις ανακοίνωσε το νέο βήμα στην καριέρα της

2,5 μήνες μετά τη δημόσια καταγγελία της.

Ζέτα Δούκα NDP

Το νέο επαγγελματικό της βήμα- που δεν έχει σχέση με την υποκριτική- αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός που μετρά πολλά χρόνια πορείας και συνεργασίες στον χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου, παραμένει ένα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα.

Κατερίνα Λέχου | Αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον Γιώργο Κιμούλη

Έτσι, είναι έτοιμη για μια νέα αρχή στα επαγγελματικά της, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι εγκαταλείπει την υποκριτική. 2,5 σχεδόν μήνες μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσκηση ψυχολογικής και λεκτικής βίας στο εργασιακό περιβάλλον, καταγγελία που άνοιξε τον δρόμο για πολλούς ακόμη συναδέλφους της να μιλήσουν για ανάλογα περιστατικά, ανέβασε τρεις ιδιαίτερες φωτογραφίες στα προσωπικά της social media,

Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα που ακολουθούν, η Ζέτα Δούκα ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων, έχοντας μάλιστα ήδη υπογράψει με γνωστό εκδοτικό οίκο. Εκφράζοντας τη χαρά και την ευτυχία της για αυτό το νέο βήμα, έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:

"Τη λατρεία μου για τα βιβλία, νομίζω ότι την έχετε καταλάβει όλοι.
Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κατέγραφα σχεδόν τα πάντα που βίωνα.

Ήμουν ερωτευμένη, έγραφα.
Ήμουν απογοητευμένη, έγραφα.
Χαρούμενη, πληγωμένη, ενθουσιασμένη, έγραφα.

Ο,τιδήποτε ονειρευόμουν, σχεδίαζα, εγκατέλειπα, αποκτούσα, ήταν σαν να μην ίσχυε αν δεν το κατέγραφα κάπου.

Πριν έναν χρόνο λοιπόν, μου γεννήθηκε η ιδέα να γράψω κάτι που θα σηματοδοτεί την μεγάλη μου αλλαγή στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα και τη φιλοσοφία μου γύρω από τη ζωή. Κάτι που θα μιλάει για τα πανανθρώπινα ζητήματα, που περνούν μέσα απο τον σεβασμό, την διαφορετικότητα, την αυτοπεποίθηση, την γυναικεία ενδυνάμωση, τη δύναμη της φιλίας και την περιβαλλοντική συνείδηση, γραμμένο ομως με τρόπο ανάλαφρο και απλό, σαν ιστορίες για μικρά παιδιά.

Και το έκανα!
Και βρεθηκα στην ευχάριστη θέση να συναντήσω ανθρώπους που θέλησαν να τα εκδώσουν! Έτσι λοιπόν, σήμερα υπέγραψα με την οικογένεια της @keybooks , την έκδοση δύο παιδικών βιβλίων , το φθινόπωρο του 2021!
Η χαρά μου ειναι απερίγραπτη! Η συγκίνηση μου απέραντη! Βλάση, Βασίλη, Ελένη, Χρύσα , Θάνο, θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι! Σας ευχαριστώ! Η "Έλλα και η Άλλυ", καταφθάνουν..."

Ακολουθεί η ανάρτησή της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ