Follow us

Τόλης Βοσκόπουλος | Η 35χρονη Χαρά δεν είναι κόρη του, σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου

Η όμορφη κοπέλα που διαπρέπει στο εξωτερικό δεν είναι κόρη του 81χρονου τραγουδιστή.

Χαρά Oxford Business College

Ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου αποφάνθηκε ο Άρειος Πάγος. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η οριστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο δικαιώνει τον 81χρονο τραγουδιστή που δεν είναι βιολογικός πατέρας της 35χρονης σήμερα γυναίκας, η οποία φέρεται πως γεννήθηκε έπειτα από "τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα".

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου (pic)

Πιο συγκεκριμένα, σειρά δικαστικών αποφάσεων αποδεικνύει ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986 έπειτα από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα. Να αναφέρουμε ότι εκείνο το χρονικό διάστημα, ο ο λαϊκός τραγουδιστής διατηρούσε σχέση με τη Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία "συνήψε ερωτική σχέση το έτος 1984 μετά της οποίας άρχισε να συμβιώνει το επόμενο έτος", σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Κατά τη διάρκεια του δεσμού τους (συγκεκριμένα στις 8/2/1986) η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως "καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους", ενώ τρεις ημέρες μετά τη γέννησή της ο Τόλης Βοσκόπουλος εκουσίως αναγνώρισε τη Χαρά ως δικό του παιδί.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής φέρεται πως έμαθε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν αποτελεί βιολογική του κόρη και μερικά χρόνια αργότερα, από το 2005, ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε και στην επί τρεις φορές ακύρωση του τεστ DNA καθώς και σε αναίρεση της συμβολαιογραφικής πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

Κατόπιν απόφασης του Αρείου Πάγου, ο εν λόγω δικαστικός αγώνας λοιπόν πια έληξε, καταλήγοντας ότι η Χαρά δεν είναι βιολογικό του παιδί και ως εκ τούτου δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.

Να αναφέρουμε ότι η 35χρονη διαπρέπει στο εξωτερικό, ούσα ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Oxford Business College από το 2019.

Meet Charalampia, an academic assistant at Oxford Business College. Charalampia is the first person you can contact with...

Posted by Oxford Business College on Tuesday, January 5, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ