Follow us

Τώρα μπορείς να "κοιμηθείς" με την Kate Moss

Το supermodel των 90's εισβάλλει στον κόσμο των NFTs.

Kate Moss Splash News/Ideal Image

Το κορίτσι που έχει εμπνεύσει όσο κανένα άλλο τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας και έχει φωτογραφηθεί από τους σπουδαιότερους φωτογράφους του πλανήτη, αποφάσισε να προσφέρει -έναντι πληρωμής- αυθεντικές στιγμές από την καθημερινότητά της για χάρη της τέχνης.

Με την εκρηκτική άνοδο των NFTs, των ψηφιακών "περιουσιακών στοιχείων" είτε άυλων αντικειμένων, είτε έργων τέχνης, η Kate Moss δέχθηκε να γίνει η πρωταγωνίστρια 3 videos, "Drive with Kate", "Walk with Kate" και "Sleep with Kate" αγνώστου δημιουργού όπου στην ουσία θα παρουσιάζει την αληθινή της προσωπικότητα και τα οποία θα διατεθούν επί πληρωμή στο κοινό.

"Η τέχνη για μένα πάντα είχε να κάνει με τη στιγμή", αναφέρει η Moss για το project και συνεχίζει πως "ο χρόνος είναι το στοιχείο που δεν είναι ποτέ αρκετό και δεν περιμένει κανέναν. Με ιντριγκάρει το ποιος θα θέλει να αποκτήσει μια στιγμή μαζί μου. Με τραβούσε πάντα η ιδέα ότι αυτή η ιδιοκτησία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να βοηθήσει άλλους που το έχουν ανάγκη, λαμβάνοντας κάτι παραπάνω από αυτό. Ανυπομονώ να δω πώς θα προχωρήσει το πείραμα αυτό". Μέρος των εσόδων πρόκειται να διαθέσει στο Gurls Talk, μια πλατφόρμα του μοντέλου Adwoa Aboah που στόχο έχει να ενθαρρύνει γυναίκες να συζητούν για προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η ομάδα των καλλιτεχνών που βρίσκονται πίσω από την ιδέα το βλέπουν σαν μια ευκαιρία ώστε αυτός που θα αγοράσει το έργο να βιώσει μια στιγμή εγγύτητας (ακόμα και virtual) με ένα είδωλο. Γι' αυτό και ήθελαν να προβάλλουν τον αληθινό εαυτό της Moss, όσο πιο αυθεντικά γίνεται με τα videos να λαμβάνουν χώρα στο αυτοκίνητό της, στο σπίτι της, με τα δικά της ρούχα. Όπως είπαν είναι μια αληθινή εξερεύνηση στην ένταση μεταξύ της διεθνούς φήμης και της ιδιωτικότητας.

Εκείνος λοιπόν που θα προσφέρει τα περισσότερα, θα κάνει δικό του ένα από τα virtual έργα και θα λάβει τη δική του στιγμή στη δημοσιότητα, αφού η Kate Moss θα αναρτήσει τον νικητή στο λογαριασμό της στο Instagram.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ