Ελένη Μενεγάκη | Το βέτο που έχει βάλει στο Mega για την εκπομπή της

Και πώς αυτό επηρεάζει τη Δανάη Μπάρκα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Μετά από μία σεζόν απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή, με τoυς θαυμαστές της να έχουν μάθει τα ευχάριστα νέα του καινούριου της συμβολαίου εδώ και έναν περίπου μήνα. Αν και η είδηση της συμφωνίας της με το Mega είναι γνωστή και επισήμως τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες είχαν ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα.

Ελένη Μενεγάκη | Οι συνεργάτες, το συμβόλαιο και η ζώνη που θα αναλάβει στο Μega

Όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη, ζώνη που της είναι γνώριμη και από τα τελευταία χρόνια της στον Alpha. Μερικές νέες πληροφορίες αναφορικά με τη συμφωνία της μοιράστηκε το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από το Ευτυχείτε. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έχει βάλει όρο στο Mega. να μην προβάλλεται κάποια εκπομπή παρόμοιας θεματολογίας με τη δική της πριν από αυτή.

"Η Ελένη έχει βάλει έναν όρο πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που έχει ζητήσει είναι να μην υπάρχει ίδιο πρόγραμμα πριν από τη δική της εκπομπή που θα ξεκινάει στις 13.00 ή στις 14.00. Να μην υπάρχει αντίστοιχη με τη δική της εκπομπή πριν από εκείνη. Δηλαδή να μην είναι ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με αντίστοιχα θέματα. Κάτι που θα παρουσιάζει και αυτή το μεσημέρι. Τι θα γίνει με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Οι πληροφορίες μου λένε πως υπάρχει η σκέψη να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ούτως ή άλλως στο Mega το ήθελαν αυτό από πέρυσι" είπε, χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

Εξωτερική φωτογραφία: NDP