Follow us

Άννα Μαρία Βέλλη | Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η λήψη που αποδεικνύει ότι είναι full in love.

Άννα Μαρία Βέλλη Npd

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει επιστρέψει πια για τα καλά στην καθημερινότητά της στην Αθήνα ύστερα από την αποχώρησή της από το Survivor. Με μία ανάρτησή της στο Instagram η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον πρώην συμπαίκτη της, Νίκο Μπάρτζη.

Μαριάντα Πιερίδη - Δημήτρης Κατριβέσης | Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους με το μεγάλο κήπο στην Γλυφάδα

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία ανέβασε στα stories της μια φωτογραφία της με τον σύντροφό της, που ποζάρουν αγκαλιά κάτω από την Ακρόπολη, αποδεικνύοντας το πόσο πολύ είναι ερωτευμένη.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει ξανά για τις φήμες στην εκπομπή "Love it": "Είχα πει σε όλη την ομάδα πως ο Νίκος Μπάρτζης θα έβγαινε πιο δημοφιλής, γιατί εγώ αν ήμουν 19 χρονών όλες μου τις ψήφους θα τις έδινα στον Μπάρτζη. Είχα πει κατά λέξη πως στα 19 μου αν τον έβλεπα στην τηλεόραση θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του", είχε πει.

Copy Paste | Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και η αδερφή της είναι ίδιες σαν δυο σταγόνες νερό

"Είμαι πολύ κοντά και με τον James και με τον Νίκο. Είναι από τις πιο δυνατές μου σχέσεις από το παιχνίδι και δε θα παραμείνουν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Νομίζω πως είναι πολύ τρυφερή η σχέση μου με τα παιδιά. Τους αγαπώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε το σ’ αγαπώ. Πουλάει πολύ στην τηλεόραση να υπάρχουν ερωτικές σχέσεις. Για αυτό μπήκε και ο Σάκης στο παιχνίδι. Ξέρω από μοντάζ και ξέρω πως αν πάρεις μια εικόνα, που μπορεί να είναι μια αγκαλιά και βάλεις ένα ροκ τραγούδι, είναι πολύ διαφορετικό από το να βάλεις ένα ερωτικό τραγούδι", είχε εξηγήσει.

Μαρίνα Πατούλη | Το ξεχωριστό μνημόσυνο για τη μητέρα του Γιώργου Πατούλη και η συνέχεια της διαμάχης με τον Περιφερειάρχη

"Με τον Νίκο κάθε βράδυ κάναμε ο ένας στον άλλον μασάζ, γιατί μας χαλάρωνε. Κοιμόμουν ανάμεσα στα δύο παιδιά. Μούρη με μούρη γυρνούσα και με τους δυο. Και με τη Μαριαλένα κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη. Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί, αν δεν υπάρχει, ερωτική σχέση μέσα στο Survivor. Βρωμάμε πολύ. Πηγαίνουμε τουαλέτα χέρι-χέρι. Είναι πράγματα που δε βγάζουν κανένα ερωτισμό. Αν φλέρταρα με τον Νίκο, δεν υπήρχε περίπτωση να μου πει όχι. Αστειεύομαι. Κάποια στιγμή κάναμε πλάκα και είχα πει στον Νίκο, ότι εφόσον βγαίνει έτσι να το πουλήσουμε σωστά, να πάμε όντως τελικό. Το είχα πει για πλάκα. Με τον σύντροφό μου γνωριζόμαστε από τα 17. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί και υπήρξε ένα διάστημα που χωρίσαμε και ξανασυναντηθήκαμε πρόσφατα. Αυτός ο άνθρωπος με ξέρει καλύτερα από ότι με ξέρει ο μπαμπάς μου. Δεν αγχώθηκα ποτέ πως θα πιστέψει κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρη πως όταν βγει ο Τζέιμς και ο Νίκος, θα τους κάνει και το τραπέζι".

Δες τη φωτογραφία:

Άννα Μαρία Βέλλη | Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ