Follow us

Οι πιθανές αντικαταστάτριες της Βίκυς Καγιά στο φετινό GNTM

Όλες οι πληροφορίες για τη νέα παρουσιάστρια του ριάλιτι μοντέλων.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά εγκαταλείπει το τιμόνι της παρουσίασης του GNTM ύστερα από τρία συνεχόμενα χρόνια, αφού αναλαμβάνει την παρουσίαση του Dancing With The Stars στο Star. Ποια θα τη διαδεχτεί όμως σε μία θέση που πλέον έχει την υπογραφή της;

Μαριάντα Πιερίδη - Δημήτρης Κατριβέσης | Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους με το μεγάλο κήπο στην Γλυφάδα

Η τηλεοπτική συντάκτρια Ναταλία Ανδρικοπούλου, μίλησε στο Έλα Χαμογέλα για την αποχώρηση της Καγιά, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις υποψήφιες νέες παρουσιάστριες του ριάλιτι. Όπως είπε, δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για το πρόσωπο που θα τη διαδεχθεί. Πάντως απέκλεισε τη επιστροφή στο GNTM, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Κάτιας Ζυγούλη, η οποία όμως είναι σε συνεργασία με την κρατική τηλεόραση, αλλά και εκείνο της Ευαγγελίας Αραβανή.

Άννα Μαρία Βέλλη | Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

O Γιώργος Καράβας, ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά να είναι ο coach των παικτών, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την αποχώρηση - βόμβα της Βίκυς Καγιά: "Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα, είναι άξια σεβασμού, εγώ τη λατρεύω. Είναι επιλογή που δεν ξέρω πώς και γιατί έγινε, παρ' όλα αυτά τη σέβομαι απόλυτα. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM που είναι λαμπρό. Θα μου λείψει σαφέστατα!" ανέφερε κλείνοντας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ