Follow us

Πρίγκιπας Andrew | Το σκάνδαλο με τον Jeffrey Epstein και τα 7 εκατομμύρια που του πρόσφεραν για το τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Η ιστορία που βγήκε ξανά στην επιφάνεια και αναστάτωσε για ακόμη μια φορά το Παλάτι

πρίγκιπας Andrew Splash News

Ύστερα από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου που απασχόλησε κατά κόρον την επικαιρότητα, μια ακόμη ιστορία της βασιλικής οικογένειας έρχεται στο φως για να αναστατώσει το Παλάτι, όσο κι αν τα μέλη της προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την "κουκουλώσουν".

Πρίγκιπας William & Πρίγκιπας Harry | Η πολύωρη συζήτησή τους μετά την κηδεία

Το σκάνδαλο Epstein

Η εμπλοκή του πρίγκιπα Andrew στο σκάνδαλο με τον Jeffrey Epstein, κατηγορούμενο για sex trafficking και παιδοφιλία ήταν η είδηση που είχε σοκάρει το κοινό πριν από 2 χρόνια. Το Παλάτι και ο ίδιος ο πρίγκιπας είχαν αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή σε παραβατικές συμπεριφορές, χωρίς φυσικά να αρνηθούν τη φιλία μεταξύ τους, από τη στιγμή που υπήρχε φωτογραφικό υλικό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην αρχή των millenium όταν η κοινή τους φίλη, Ghislaine Maxwell (και σύντροφος του Epstein εκείνη την περίοδο), τους έφερε σε επαφή. Ο Epstein ήταν χρηματιστής ενώ είχε σχηματίσει έναν elite κύκλο από γυναίκες και άνδρες που κακοποιούσαν ανήλικα παιδιά και γυναίκες, αδικήματα για τα οποία είχε συλληφθεί δύο φορές. Την τελευταία μάλιστα, βρέθηκε στο κελί του νεκρός, με τον ιατροδικαστή να επιβεβαιώνει την αυτοκτονία.

Πρίγκιπας Andrew | Το σκάνδαλο με τον Jeffrey Epstein και τα 7 εκατομμύρια που του πρόσφεραν για το τεστ ανίχνευσης ψεύδους
O Jeffrey Epstein

Η καταγγελία εναντίον του Δούκα της Υόρκης

Ένα από τα θύματα του Epstein, η Virginia Roberts Giuffre σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου είχε κατηγορήσει τον πρίγκιπα Andrew, δηλώνοντας πως είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της και πιο συγκεκριμένα ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 3 φορές. Ο πρίγκιπας Andrew και το Παλάτι του Μπάκινγχαμ αρνήθηκαν την οποιαδήποτε επαφή με την Roberts, υπογραμμίζοντας πως οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι. Λίγο αργότερα, και αφού ο Andrew έδωσε και τη δική του οπτική των πραγμάτων σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Emily Maitlis, αποφάσισε να αποχωρήσει για λίγο καιρό από τα δημόσια καθήκοντά του μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η προσφορά των 7 εκατομμυρίων για το τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Ο λόγος που η ιστορία αναδύθηκε ξανά στα μέσα ήταν η υπέρογκη προσφορά του ερευνητικού δημοσιογράφου, Ian Halperin, προς τον πρίγκιπα Andrew ώστε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε τεστ ανίχνυσης ψεύδους, απαντώντας σε ερωτήσεις για τη σχέση του με τον Jeffrey Epstein. Σύμφωνα με την Page Six, ο Halperin προσφέρει το ποσό των 7 εκατομμυρίων στον 61 ετών πρίγκιπα για να καταφέρει να ρίξει φως στην υπόθεση.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος στο τελευταίο του βιβλίο "Controversy: Sex, Lies, Dirty Money,” άφησε να εννοηθεί πως η βασιλική οικογένεια έστρεψε επίτηδες τον προβολέα προς τη Meghan και τον Harry ώστε να αποπροσανατολίσουν από το σκάνδαλο.

Και ενώ ο πρίγκιπας Andrew είχε δηλώσει και δημοσίως ότι ήταν διατεθειμένος να βοηθήσει τις αρχές με την κατάθεσή του, το FBI ακόμη δεν έχει λάβει κάποια απάντηση από τους δικηγόρους του δούκα της Υόρκης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ