Follow us

Ελευθερία Ελευθερίου | Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor (vid)

Το μήνυμα που της ζήτησε η Μαριαλένα να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη.

Ελευθερία Ελευθερίου Glomex

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το "Survivor" έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα της εκπομπής "Love it", όπως και όλοι οι προηγούμενοι αποχωρήσαντες συμπαίκτες της. Η τραγουδίστρια που συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων για τις αθλητικές τις αποδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά της εντός του reality, έδωσε τις δικές της απαντήσεις.

Όπως ήταν φυσικό, μίλησε για όσα συνέβησαν με τον Αλέξη Παππά, τον James Καφετζή, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μάλιστα αποκάλυψε και ότι η τελευταία της ζήτησε να μεταφέρει ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη.

Ελευθερία Ελευθερίου | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

"Ήταν πολύ έντονη η στιγμή της αποχώρησης που δε θυμάμαι τι είπα στον Αλέξη. Δεν του είπα ποτέ τελείωσε τον James. Ο Αλέξης ήταν ο ψυχολόγος μου στο παιχνίδι. Είναι έξυπνος άνθρωπος, αλλά πολλές φορές είναι σκληρός. Τον γνώριζα πριν το παιχνίδι από μια καλή μου φίλη. Μου είχε πει η φίλη μου να τον προσέχω. Κάποιοι μου έβαζαν λόγια για τον Αλέξη. Δεν είχα πονηρές προθέσεις για τον Αλέξη. Ίσως το παρεξήγησε. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό. Ο Αλέξης είναι σε σχέση και μου είπε να πω στην κοπέλα του ότι τη σκέφτεται.

"Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να στοχοποιήσουμε κάποιον. Δεν μου είπε κάποιος να ψάξω το μπαούλο. Είχαμε μια συζήτηση με τη Μαριαλένα και μου λέει δες στο μπαούλο αν έχουν πάρει κάτι. Ήταν μια περιέργεια που είχαμε με τη Μαριαλένα.

Ο James παίζει στρατηγικά. Όποιον ήθελε τον έβγαζε στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Τώρα έχει καταλάβει πως κάτι κάνει λάθος. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον James. Μου φώναζαν και με έλεγαν χαζή. Η Άννα Μαρία έλεγε πως δε φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. Η Άννα Μαρία με ειρωνευόταν συνέχεια και μου έλεγε ψέματα

Πιστεύω ο Σάκης έχει συναισθήματα για τη Μαριαλένα. Είναι καψούρης. Είναι μια σχέση ζωής. Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη. Φυσικά δε μπορώ να σας το πω. Ο Σάκης όταν μπήκε δεν μετέφερε τίποτα από ό,τι γίνεται έξω" .

Δες αναλυτιά όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στο ακόλουθο απόσμασμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ