Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Έτσι έχασε 9 κιλά

Ο απλός και υγιεινός τρόπος που ακολούθησε: "Δεν στερήθηκα τίποτα".

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος NDP

Στο περιοδικό "Εγώ” μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου ρωτήθηκε για όλες τις εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Όταν η συζήτηση πήγε στην εξωτερική της εμφάνιση, φυσικά έγινε λόγος και για την αλλαγή που έχει γίνει σε αυτή το τελευταίο διάστημα.

Loading...

Όπως θα έχεις ακούσει, μιας και το έχει αναφέρει ξανά, η παρουσιάστρια έχασε 9 κιλά και είναι αρκετά αδυνατισμένη. Με αφορμή αυτό λοιπόν, αναφέρθηκε και στην υγιεινή μέθοδο που ακολούθησε για να πετύχει σταθερά και αργά τον στόχο της.

Δημήτρης Ουγγαρέζος | "Όχι και συνάδελφος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου"

Δες τι είπε

-Τι σε ρωτάνε συνήθως;

Παρατηρώ ότι πολλές γυναίκες ταυτίζονται μαζί μου, επειδή δεν υπήρξα ποτέ skinny. Έχω μεσογειακό σώμα και με ρωτούν πως έχασα τα κιλά. Έχω χάσει 9 κιλά. Δεν στερήθηκα τίποτα, θα φάω και το γλυκό μου, θα φάω και τον υδατάνθρακα. Απλά τα συνδυάζω σωστά και έχω εντάξει τη γυμναστική κάθε μέρα στο πρόγραμμά μου. Ο σύντροφός μου φυσικά υπήρξε μεγάλο κίνητρο για μένα. Είναι σημαντικό να σε υποστηρίζει κάποιος. Ωστόσο, η δύναμη είναι μέσα μας.

-Πως κατάφερες να χάσεις 9 κιλά μόνη σου;

H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ