Follow us

Έτσι σχολίασε ο Μουτσινάς την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο Χαϊκάλης ενεπλάκη σε τροχαίο & όλα τα νέα

Γιώργος Ασημακόπουλος ή Τριαντάφυλλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους; Η Χριστίνα Κεφαλά στο "Καλό Μεσημεράκι" & o Αντίνοος Αλμπάνης στη νέα σειρά του Παπακαλιάτη.

yupiii

Survivor | Γιώργος Ασημακόπουλος ή Τριαντάφυλλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους;

Έτσι σχολίασε ο Μουτσινάς την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο Χαϊκάλης ενεπλάκη σε τροχαίο & όλα τα νέα

Στο Survivor της Τετάρτης, ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε. Υποψήφιοι επίσης ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τριαντάφυλλος. Ποιος όμως συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους;

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο "Happy Day”, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους συμπαράστασης σε σχέση με τον Τριαντάφυλλο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έτσι σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Νίκος Μουτσινάς

Με μια παραλλαγή του τραγουδιού "Σωκράτη εσύ Super Star" επέλεξε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor, η οποία ξάφνιασε τους πάντες και προκάλεσε φρενήτιδα στα social media.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Παύλος Χαϊκάλης | Ενεπλάκη σε τροχαίο

Παύλος Χαϊκάλης

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Παύλος Χαϊκάλης.

Συμφώνα με τις πρώτες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν στην περιοχή της Κηφισίας ενώ το αμάξι που επέβαινε δεν ήταν ασφαλισμένο και για αυτό του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες, η άδεια κυκλοφορίας, αλλά επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο στον ίδιο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Χριστίνα Κεφαλά στο "Καλό Μεσημεράκι"

Χριστίνα Κεφαλά

Στο πλατό του "Καλό Μεσημεράκι" εισέβαλε αιφνιδιαστικά η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια των Μπλε του Survivor ξεκαθάρισε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και το φλερτ που είχαν στο παρελθόν, λέγοντας πως ήταν όντως για λίγο καιρό μαζί, ενώ... ψιθύρισε στο αυτί του παρουσιαστή το μήνυμα που ζήτησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αντίνοος Αλμπάνης | Στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αντίνοος Αλμπάνης

Σύμφωνα με το youfly και την Δήμητρα Καλφουντζού ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά του ANT1 "Ήλιος" μετακομίζει και στο MEGA και στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το καστ της πολυαναμενόμενης σειράς ολοένα και μεγαλώνει. Μετά το όνομα έκπληξη της Χαρούλας Αλεξίου καθημερινά γίνονται και άλλα ονόματα γνωστά. Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήρθε να προστεθεί και μαζί του ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος που εμφανίζονται στην σειρά "Ήλιος" του ANT1.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ