Follow us

Κώστας Σόμμερ & Βαλεντίνη Παπαδάκη | Ανεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου (pic)

Το ερωτευμένο ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του μωράκι.

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη NDP Photo Agency

Ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, φαίνεται πως διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, αφού πέρα από το ότι σε λίγες εβδομάδες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, πρόκειται να ανέβουν πολύ σύντομα τα σκαλιά του δημαρχείου.

Κώστας Σόμμερ | Μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της συντρόφου του με μία τρυφερή φωτογραφία

Σύμφωνα με την αναγγελία που δημοσίευσαν στην εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι θα παντρευτεί στην περιοχή του Αλίμου. Πιο συγκεκριμένα, η αναγγελία έγραφε:

"Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής".

Loading...

Η makeup artist, όπως προαναφέραμε, βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, γεγονός που μαρτυρά πως το ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει με τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον ερχομό του παιδιού τους.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τις γαμήλιες φωτογραφίες τους, όπως και το θρησκευτικό τους γάμο που όπως έχει δηλώσει το ζευγάρι ίσως πραγματοποιηθεί σε δεύτερο χρόνο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ