Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη με ρομαντική δημιουργία της σχεδιάστριας (όλες οι φωτογραφίες)

Με αφορμή την επαγγελματική φωτογράφισή της για το άρωμα του οίκου Lancôme.

μενεγάκη Papadakis press

Σε ένα άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό ξετυλίχτηκε η επαγγελματική φωτογράφιση για το άρωμα του οίκου Lancôme, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη.

Το μέρος που επιλέχθηκε για την καμπάνια δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το ιστορικό ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας που έχει ντύσει αμέτρητες γυναίκες, stars και μη, με τις αιθέριες δημιουργίες της.

Στολισμένο με πανέμορφα τριαντάφυλλα κάθε χρώματος και με μια επιβλητική, ονειρεμένη είσοδο, υποδέχθηκε την Ελένη Μενεγάκη που πόζαρε χαρούμενη τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του κρατώντας το luxurious άρωμα στα χέρια της.

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη με ρομαντική δημιουργία της σχεδιάστριας (όλες οι φωτογραφίες)

Η παρουσιάστρια φορούσε ένα σαμπανί φόρεμα σε γραμμή Α από μεταξωτό ταφτά από τη συλλογή 5226 by Celia Kritharioti για την Άνοιξη / Καλοκαίρι ᾽21 και ασορτί μπεζ γόβες από λουστρίνι.

μενεγακη

Το ιστορικό κτίριο όπου στεγάζεται ο οίκος Celia Kritharioti Couture από το 1906 βρίσκεται στην Πλάκα και είναι νεοκλασικής French Baroque αισθητικής, ενώ στον ευήλιο εσωτερικό χώρο του δεσπόζει ένας κρυστάλλινος εντυπωσιακός πολυέλαιος που δίνει σε αυτόν έναν πολυτελή αέρα.

Δες στο παρακάτω campaign video μερικά στιγμιότυπα από το εσωτερικό του:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ