Follow us

Ποιοι ηθοποιοί θα έρθουν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του "Crimes of the Future";

Το καστ της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας του David Cronenberg, που θα γυριστεί στην Αθήνα, περιλαμβάνει μερικά πολύ λαμπερά ονόματα.

Ποιοι ηθοποιοί θα έρθουν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του "Crimes of the Future"; Splash News/Ideal Image

Εντυπωσιακό θα είναι το καστ τη νέας ταινίας του σκηνοθέτη David Cronenberg, "Crimes of the Future", που θα ξεκινήσει τα γυρίσματα το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Τον Viggo Mortensen, που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα πλαισιώσουν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Léa Seydoux, Kristen Stewart, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar και Lihi Kornowski.

Πρόκειται για το πρώτο επιστημονικής φαντασίας σενάριο του Cronenberg ύστερα από την ταινία eXistenZ του 1999 και απ'ό,τι φαίνεται είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο αφού όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με το μέλλον. Η ταινία πραγματεύεται το ανθρώπινο είδος στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον και πώς αυτό προσαρμόζεται στο νέο συνθετικό περιβάλλον, ξεπερνώντας τη φυσιολογική διαδικασία εξέλιξης.

Όπως δήλωσε και ο παραγωγός Robert Lantos, "το να δουλεύεις με τον Cronenberg είναι σαν να επιβιβάζεσαι σε ένα ταξίδι ανακάλυψης πεδίου, που κανείς δεν έχει ξαναπάει. Κάθε μας συνεργασία είναι μια συναρπαστική περιπέτεια και το ακλόνητο όραμα του David είναι στην ουσία αυτό που σημαίνει πραγματικός κινηματογράφος. ".

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ