Follow us

Billie Eilish | Το μήνυμα πίσω από το νέο της τραγούδι και το βίντεο κλιπ με το φίδι

Το "Your Power" συγκαταλέγεται στα 16 κομμάτια του νέου της άλμπουμ

Billie Eilish Splash News/Ideal Image

Η Billie Eilish κάθεται σε ένα βουνό, ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται ένα τεράστιο φίδι, το οποίο την τυλίγει από πάνω μέχρι κάτω. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιον εφιάλτη της νεαρής τραγουδίστριας αλλά για το νέο της βίντεοκλιπ από το τραγούδι "Your Power".

Η πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, το οποίο βρίσκεται στο δεύτερο άλμπουμ της "Happier Than Ever", που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 Ιουλίου με 15 ακόμα τραγούδια.

Το τραγούδι αναφέρεται στην κατάχρηση εξουσίας, στην οποία μπορεί να υποπέσει κάποιος, χωρίς οι στίχοι να μιλούν απαραίτητα για κάποια συγκεκριμένη προσωπική της εμπειρία. Πιστεύει πως πολλοί είναι εκείνοι εκεί έξω που θα ταυτιστούν, διότι η οποιαδήποτε εκμετάλλευση και κακοποίηση είναι μια παθογένεια της εποχή μας.

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στην Καλιφόρνια, του οποίου τη σκηνοθεσία έκανε η ίδια η Eilish. Όπως έγραψε στο Instagram, "είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια που έχω γράψει. Νιώθω πολύ ευάλωτη που το κοινοποιώ γιατί το κρατώ πολύ κοντά στην καρδιά μου. Αναφέρεται σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, στις οποίες έχουμε γίνει μάρτυρες ή τις έχουμε βιώσει. Εύχομαι αυτό να εμπνεύσει την αλλαγή. Προσπαθήστε να μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας".

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ