Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πρώτο Πάσχα μαζί

Το διάσημο ζευγάρι πρόκειται να περάσει μαζί τις άγιες ημέρες του Πάσχα μαζί με κοντινούς φίλους

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος NDP

Το love story της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου καλά κρατεί με το ζευγάρι να περνάει τις ημέρες του Πάσχα μαζί.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Έτσι έχασε 9 κιλά

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο σύντροφός της είναι μαζί περίπου 9 μήνες και όπως μαρτυρούν οι δημοσιεύσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα social media, μιλάμε για έρωτα κεραυνοβόλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, το ζευγάρι έχει κανονίσει να περάσει ήσυχα τις ημέρες του Πάσχα μαζί με αγαπημένους φίλους, οι οποίοι το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα θα δειπνήσουν στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια.

Loading...

"Θα περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά. Η κατάσταση με την πανδημία είναι περίεργη και είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν οι γονείς μου να ταξιδέψουν από τη Ρόδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ και ο Βασίλης θα κάνουμε μαζί Ανάσταση”, δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει επιμεληθεί προσωπικά τις προετοιμασίες και έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια.

Άλλωστε, η αγάπη της για τη μαγειρική είναι γνωστή, αφού συχνά μοιράζεται με τους followers της συνταγές που δημιουργεί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ