Follow us

Πάσχα à la ελληνικά για τη Heidi Klum | Το συρτάκι και οι ελληνικοί μεζέδες

Θυμίζουμε πως η 16χρονη κόρη της Heidi Klum είναι ζευγάρι με τον 18χρονο γιο του φωτογράφου Σπύρου Πώρου.

Heidi Klum Instagram

Πάσχα à la Ελληνικά πέρασε η Heidi Klum και ο 31χρονος σύζυγός της και μέλος του συγκροτήματος των Tokyo Hotel, Tom Kaulitz, όπως είδαμε μέσα από σχετικές αναρτήσεις που έκανε το κορυφαίο μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, η 47χρονη Γερμανίδα καλλονή και πρώην Άγγελος της Victoria's Secret, χόρεψε με τη ψυχή της συρτάκι ενώ δεν παρέλειψε να δοκιμάσει ελληνικούς μεζέδες καθώς και μπακλαβά. Στο ελληνικό πνεύμα του γλεντιού -φυσικά- και η ανάλογη διακόσμηση με τις ελληνικές σημαίες σε πρώτο πλάνο- ακόμα και στα πιάτα (!).

Δεν ξέρουμε αν το παραδοσιακό ελληνικό γλέντι σχετίζεται με τη σχέση της κόρης της καθώς δεν έγινε κάποιο σχετικό tag στο δημοφιλές προφίλ της. Το σίγουρο είναι πως η μία από τις κόρες της διατηρεί δεσμό με τον γιο γνωστού Έλληνα.

Ειδικότερα, η 16χρονη κόρη του μοντέλου, Leni Klum, που βαδίζει ήδη στα χνάρια της μητέρας της, είναι ζευγάρι με τον 18χρονο παίκτη χόκεϋ, Aris Rachevsky Porros, ο οποίος είναι γιος του Σπύρου Πώρου και της Ρωσίδας πριγκίπισσας, Rhea Rachevsky.

Πριν δούμε τις φωτογραφίες από το ελληνικό γλέντι θυμίζουμε πως το supermodel έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τη 16χρονη Leni από τη σχέση της με τον επιχειρηματία Flavio Briatore και τους Henry, Johan και Lou από τη σχέση της με τον τραγουδιστή Seal. Ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος εκτός από το μοναχογιό του έχει ακόμα τέσσερις κόρες.

Δες τις αναρτήσεις παρακάτω

Πάσχα à la ελληνικά για τη Heidi Klum | Το συρτάκι και οι ελληνικοί μεζέδες
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ