Follow us

Λάκης Γαβαλάς | Τα ασορτί μανικιούρ - πεντικιούρ που μας ενέπνευσαν

Εσύ έκλεισες το ραντεβού σου με το nail sallon όπως ο σχεδιαστής ή ακόμη;

Λάκης Γαβαλάς NDP

Ένας μήνας μόλις μας χωρίζει από την έλευση του καλοκαιριού και αυτό ένα μόνο πράγμα σημαίνει για πολλές από εμάς: Ώρα για πεντικιούρ. Παρόλο που ούτε τον χειμώνα πρέπει να παραμελούμε τα άκρα μας, το καλοκαίρι τα πόδια μας είναι περισσότερο εκτεθειμένα, με τα σανδάλια και τα πέδιλα να "προστάζουν" για προσεγμένο και κομψό pedi.

So chic

Αν και τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε συχνά να προτιμάται η ίδια απόχρωση βερνικιού σε πόδια και χέρια, η τάση τελευταία είχε κάπως παρέλθει και πολλές είναι όσες αντιμετωπίζουν ανεξάρτητα τα νύχια των χεριών από των ποδιών. Την τάση του mathcy matchy όμως επαναφέρει δυναμικά ο Λάκης Γαβαλάς που επισκέφθηκε το nail salloon για να περιπιοιθεί τα άκρα του και έβγαλε την απαραίτητη #nailfie.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε λευκό βερνίκι διατηρώντας minimal και χωρίς καθόλου σχέδια το πεντικιούρ του, διοχετεύοντας τη "δημιουργικότητά" του στα νύχια των χεριών, στο καθένα από τα οποία η nail artist του σχεδίασε δύο οριζόντιες λεπτές μαύρες γραμμές.

"Χέρια πόδια στη γραμμή
Κι όλοι κάθονται στη γη
Λέγαμε στο σχολείο. Διακοσμώ τα νύχια μου με βερνίκια, τα τελευταια 11 χρονια...Και ειμαι μόνο στην αρχή", έγραψε με ποιητική διάθεση στο πολλά υποσχόμενο caption που συνόδευσε την ανάρτησή του, κανόντάς μας να ανυπομονούμε για την επόμενη έμπνευση που θα μας χαρίσει.

Αν είσαι και εσύ fan των πιο απλών σχεδίων δεν έχεις παρά να αποθηκεύσεις το παρακάτω, ενώ μπορείς να το τολμήσεις και με πιο έντονα, καλοκαιρινά neon χρώματα.

Pro tip: Τίποτα δεν κάνει πιο Instagram-ική τη φωτογραφία σου από ένα ντεκόρ ασορτί με το mani που επέλεξες, όπως φρόντισε να κάνει και ο σχεδιαστής.

Loading...

Και ένα παλιότερο nail inspo από τον Λάκη Γαβαλά

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ