Follow us

Ματέο Παντζόπουλος | Το βίντεο που ανέβασε από την Άνδρο και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια σχολίασε ξανά την ανάρτηση του συζύγου της.

Ελένη Μενεγάκη NDP

Γνωστή είναι η τεράστια αγάπη που τρέφει η Ελένη Μενεγάκη για την Άνδρο, το νησί στο οποίο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.

Στην τοποθεσία Κηφισιά | Η έξοδος της Ελένης Μενεγάκη μετά το άνοιγμα της εστίασης

Κάθε χρόνο ανυπομονεί να περάσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών και όχι μόνο διακοπών της, ενώ δεν παραλείπει να αναρτά συχνά από εκεί υπέροχες φωτογραφίες που σίγουρα θα έχουν "πείσει" πολλούς να επισκεφθούν την Άνδρο.

Ο Ματέο Παντζόπουλος λοιπόν μπορεί να μην διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στα social media, διαχειρίζεται όμως αυτόν της ξενοδοχειακής του μονάδας, Onar, που βρίσκεται στην περιοχή Άχλα του κυκλαδύτικου νησιού. Μάλιστα, βρίσκεται ήδη εκεί όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια στο πρόσφατο live της με την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου στα social media.

Ο επιχειρηματίας λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ Onar από μια μαγική παραλία της Άνδρου, που δεν έμεινε ασχολίαστη από τη σύζυγό του. "Ανυπομονώ” έγραψε στο comment section επιβεβαιώνοντας ότι δεν βλέπει και φέτος την ώρα να βρεθεί στο αγαπημένο της μέρος ή αλλιώς τον επίγειο παράδεισό της.

Η ανάρτησή του

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ