Ελένη Μενεγάκη | Σούπερ ανανεωμένη με boho outfit στα γραφεία του Mega (vid)

Κυνηγητό για μια της δήλωση: "Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής..."

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Γνωστό σε όλους είναι πια ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα απέχει άλλο από τη μικρή οθόνη, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει μετά από μια σεζόν αποχής. Έχοντας αφήσει πίσω της τον Alpha, η νέα της τηλεοπτική στέγη θα είναι αυτή του Μεγάλου Καναλιού, με την παρουσιάστρια να έχει ήδη κάνει την πρώτη της επίσκεψη εδώ και μέρες στα γραφεία του MEGA.

Ματέο Παντζόπουλος | Το βίντεο που ανέβασε από την Άνδρο και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη επίσκεψή της εκεί, την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε” και ο Σπύρος Κεραμμίδας, με τον ρεπόρτερ να ζητά μερικές λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή, όπως οι πιθανοί συνεργάτες που θα βρεθούν στο πλευρό της.

Φαίνεται ωστόσο πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ληφθούν ή να ανακοινωθούν τέτοιου είδους αποφάσεις, με την Ελένη Μενεγάκη να εξηγεί λίγο πριν διαβεί το κατώφλι του καναλιού όπου έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο: "Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής, θα σου πω μια φορά… ότι δεν έχω κάτι να σου πω. Αν είχα κάτι να πω θα το ξέρατε! Μόλις ξεκίνησα”.

Μάλιστα, πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει για τις ανοιξιάτικές σου εμφανίσεις και η στιλιστική της επιλογή, η οποία αποτελείται από maxi boho φούστα, ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες, ταμπά ζώνη και λευκό κοντομάνικο top.

Δες παρακάτω όσα δήλωσε