Follow us

Ο ορισμός του empowerment | Είναι ο λογαριασμός της Εριέττας Κούρκουλου στο Instagram ένας από αυτούς που αξίζει να ακολουθήσεις; Ναι, είναι

Τα έχει πει όλα με 7 αναρτήσεις της; Ναι, τα έχει πει όλα

Εριέττα Κούρκουλου Instagram

Είδηση είναι ό, τι αξίζει να μεταδοθεί και στην εποχή της ταχύτητας και των social media έχουν αλλάξει κατά πολύ οι ισορροπίες. Παρόλα αυτά, ακόμα και στις γρήγορες και για πολλούς άχρηστες πληροφορίες που κυκλοφορούν σε προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν πάντα content που όχι απλά αξίζουν να αναπαραχθούν αλλά και να γίνουν viral. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το account της Εριέττας Κούρκουλου ή αλλιώς της κοπέλας που όταν έκανε δημόσιο το προφίλ της εμψύχωσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Και όλα αυτά όχι για likes. Αλλά για περιεχόμενο.

Ποια είναι η Εριέττα Κούρκουλου

Είναι γνωστό ποιοι είναι οι γονείς της και δεν θα αναφερθούν διότι η ίδια κατάφερε να ανεξαρτητοποιηθεί από ετικέτες που κοσμούν τίτλους για likes και να χαράξει τη δική της διαδρομή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Εριέττα είναι ένα παιδί με βαθιές ευαισθησίες και τεράστια αγάπη για τα ζώα. Από πάρα πολύ μικρή ηλικία, ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για εκείνα και έχει κάνει σπουδαίο έργο και το να γίνει vegan (και) για ηθικούς λόγους, ήταν θέμα χρόνου. Μάλιστα, αρκετές φορές μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram θέτει επιχειρήματα αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να υιοθετήσει αυτή τη φιλοσοφία, χωρίς όμως ποτέ να κουνάει το δάχτυλο. Και αυτό φυσικά για κάποιους είναι το λεγόμενο πραγματικό περιεχόμενο αν θέλουμε να μιλάμε με social media-κούς όρους.

Η Εριέττα Κούρκουλου, είναι αντισυμβατική και αυτό δεν προκύπτει από τα τατουάζ που κοσμούν το σώμα της αλλά από τη γενικότερη στάση στη ζωή της. Δεν κυνήγησε ποτέ τη δημοσιότητα, παρόλο που η δημοσιότητα την κυνηγάει συνεχώς. Η 28χρονη κοπέλα, πριν από περίπου έναν χρόνο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με χιλιάδες γυναίκες την επιθυμία της να γίνει μαμά. Αυτό και τίποτα άλλο.

Και κάπου εδώ ο λόγος πάει σε εκείνη με επτά αναρτήσεις της στο Instagram με τις οποίες τα έχει πει όλα.

#1

Loading...

#2

Loading...

#3

Loading...

#4

Loading...

#5

Loading...

#6

Loading...

#7

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ