Follow us

Δανάη Μπάρκα | Η φωτογραφία με μαύρο μαγιό που εντυπωσίασε τους ακολούθους της

Το πρώτο της μπάνιο και η φωτογραφία από την παραλία.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Την πρώτη της εξόρμηση στην παραλία έκανε η Δανάη Μπάρκα, που μέχρι πρότινος είχε αρκεστεί στην ηλιοθεραπεία στη βεράντα της. Η παρουσιάστρια του Mega και ηθοποιός που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ιδιαίτερα βεβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα δεδομένων των υποχρεώσεων που συνεπάγεται μια καθημερινή εκπομπή, έχει όπως είναι φυσικό πιο περιορισμένο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της.

Ωστόσο, φροντίζει ακόμη και έτσι να απολαμβάνει τις δραστηριότητες που αγαπά και την κάνουν χαρούμενη, όπως οι βόλτες στην παραλία. Οι θερμοκρασίες είναι πια ιδιαίτερα ψηλές, οπότε άδραξε την ευκαιρία να κάνει και το πρώτο της μπάνιο ή όπως είπε η ίδια, τις πρώτες της βουτιές.

"Το πρώτο μπάνιο-βουτιά για την ακρίβεια αλλά έστω και για λίγο, η θάλασσα γιατρεύει πολλά. Μια βόλτα στην θάλασσα την ημέρα, τα άγχη παίρνει παρά πέρα" έγραψε η 28χρονη στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram. Με μαύρο ολόσωμο μαγιό και girly μπαντάνα, πόζαρε χαμογελαστή στην παραλία και έκλεψε τις εντυπώσεις με τη φρεσκάδα και τη φυσική της ομορφιά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ